Πάει προς ολική επανάληψη το Λούτον - Μπόρνμουθ μετά την κατάρρευση του Λόκιερ

Πάει προς ολική επανάληψη το Λούτον - Μπόρνμουθ μετά την κατάρρευση του Λόκιερ

Κώστας Τόπας 15:12 - 17.12.2023

Ο αγώνας της Λούτον με την Μπόρνμουθ, το οποίο διεκόπη λόγω της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ θα επαναληφθεί από την αρχή.

Το παιχνίδι της Λούτον με την Μπόρνμουθ, το οποίο διεκόπη λόγω της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο θα επαναληφθεί. 

Ο Κανονισμός L15 της Premier League ορίζει ότι οποιοσδήποτε αγώνας διακοπεί με τη συγκατάθεση του διαιτητή θα επαναληφθεί, με ημερομηνία και ώρα έναρξης που θα ορίσει το διοικητικό συμβούλιο της κορυφαίας κατηγορίας. Οι παίκτες των Λούτον και Μπόρνμουθ απομακρύνθηκαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Λόκιερ να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη μετά την κατάρρευση.

Η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση λίγο αργότερα λέγοντας «Οι σκέψεις μας είναι με τον Τομ Λόκιερ και όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στον σημερινό αγώνα». Από την Premier League επιμένουν ότι προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του παίκτη, αλλά η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι κανόνες των διοργανώσεων είναι σαφείς και αναμένεται να τηρήσουν το πρωτόκολλο που ορίζεται στο εγχειρίδιό τους.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!