Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορούν ένα άτομο για τον αποκλεισμό από το Champions League (vid)

Μάντσεστερ Σίτι

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορούν ένα άτομο για τον αποκλεισμό από το Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 08:09 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 18.04.2024

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασαν την οργή τους μετά την ήττα τους στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ρίχνοντας την ευθύνη σε ένα άτομο.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αρχικά οδηγήθηκε στην παράταση και μετά στα πέναλτι (μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας), η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι και απέδειξε για ακόμη μια φόρα γιατί είναι η Βασίλισσα του πλανήτη!

Ο Ροντρίγκο έβαλε μπροστά τους Μαδριλένους με ένα γκολ από νωρίς στο Μάντσεστερ προτού ο Κέβιν Ντε Μπρούινε ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο για να στείλει το ματς στην παράταση. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στην επιπλέον περίοδο κι έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα είχε την ευκαιρία να βάλει τη Σίτι δύο γκολ μπροστά στη διαδικασία των πέναλτι, αφού ο Λούκα Μόντριτς έχασε το πρώτο πέναλτι της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει ο Άλβαρες.

Όμως ο Πορτογάλος διεθνής αναγκάστηκε να περιμένει αφού ένας οπαδός των Πολιτών αρνήθηκε να επιστρέψει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από λίγα λεπτά αναμονής, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος στη συνέχεια είδε την εκτέλεση του να πηγαίνει κατευθείαν στην αγκαλιά του Λούνιν.

Στη συνέχεια ο Ματέο Κόβατσιτς έχασε το επόμενο πέναλτι της Σίτι για να δώσει στη Μαδρίτη την πρωτοβουλία στη διαδικασία, με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να σκοράρει το καθοριστικό πέναλτι για τους φιλοξενούμενους για να σφραγίσουν μια περίφημη νίκη εκτός έδρας.

Οι οπαδοί της Σίτι έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους στον οπαδό που έκανε τον Σίλβα να περιμένει για να εκτελέσει το πέναλτι του.

«Συγχαρητήρια στον οπαδό του που "πάγωσε" τον Μπερνάρντο μην πετώντας την μπάλα πίσω. Ιδιοφυΐα», πρόσθεσε ένας φίλος των Πολιτών. «Αυτός ο οπαδός της Σίτι που κράτησε την μπάλα πριν από το πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα κερδίζει σίγουρα τον... τίτλο της εβδομάδας», έγραψε ένας άλλος.