Παραμένει στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Χάρι Μαγκουάιρ

i

PrtScr

Παραμένει στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Μαρία Δαλιάνη • 08:51 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Κάτοικος Μάντσεστερ θα συνεχίσει να είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ με την Γιουνάιτεντ να ξεκαθαρίζει στον παίκτη ότι δεν πρόκειται να πωληθεί κατά τη διαρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει κανονικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που ήθελαν την Γουέστ Χαμ να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Δημοσίευμα της Guardian αναφέρει ότι η διοιήκηση του συλλόγου ξεκαθάρισε στον 30χρονο αμυντικό ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του την δεδομένη μεταγραφική περίοδο, αφού κρίθηκε ότι δύσκολα θα βρεθεί αντικαταστάτης του τελευταία στιγμή.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες εβδομάδες η Γουέστ Χαμ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού. Τα «σφυριά» προσέφεραν ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Η ομάδα του Τεν Χαγκ για αρχή είχε συμφωνήσει ωστόσο, οι απαιτήσεις του Άγγλου διεθνή δεν έπεφταν κάτω από τα 15 εκατομμύρια ετησίως ενώ παράλληλα είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με την αποζημίωση του.

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ μετά και την απόκτηση του Κωσταντίνου Μαυροπάνου επανήλθε για τον Μαγκουάιρ όμως αυτή την φορά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά, καθώς θεώρησαν ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάατης του τελευταία στιγμή.

Ο Μαγκουάιρ εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 87 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε εκπνέει μετά το τέλος της σεζόν 2024-25.