«Ντόπες» του Ρόμπι Κιν προς τους παίκτες του πριν τον Ολυμπιακό - Τι τους είπε να προσέξουν

«Ντόπες» του Ρόμπι Κιν προς τους παίκτες του πριν τον Ολυμπιακό - Τι τους είπε να προσέξουν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:15 - 14.03.2024

Ο Ρόμπι Κιν ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί με εκείνους του Ολυμπιακού, ενώ τους τόνωσε την ψυχολογία εν όψει της ρεβάνς για τους «16» του Europa Conference League.

H Mακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, με φόντο την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League. To 4-1 του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλές ελπίδες στους «ερυθρόλευκους», εντούτοις ο Ρόμπι Κιν θέλει να κλείσει κάθε «παραθυράκι».

Ο Ιρλανδός τεχνικός, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο ίδιος τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιαστεί διαφοροποιημένος σε σχέση με το πρώτο ματς, ενώ παράλληλα τους τόνωσε την ψυχολογία.

Ο Κιν τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να γίνει πιο εύκολο το έργο της. «Αν δεν δεχθούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη», είπε στους παίκτες του σε πρώτο χρόνο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην παρουσία του προέδρου της ομάδας, Μιτς Γκολντχαρ.

«Το γεγονός ότι ο Μιτς θα βρίσκεται μαζί μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι για αυτόν το γεγονός πως ανεβούμε ως σύλλογος», ανέφερε συγκεκριμένα. Η Μακάμπι όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Αυτή απαρτιζόταν από τους: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο, Κανισόβσκι, Φαν Όβερεεμ, Πέρετζ, Νταβίντα, Μίλσον, Ζαχάβι.

Πριμ σε περίπτωση πρόκρισης εναντίον του Ολυμπιακού από τον πρόεδρο της Μακάμπι

Το βράδυ της Πέμπτης (14/3, 22:00) η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, θέλοντας να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και το 4-1 του πρώτου αγώνα δίνει στους Ισραηλινούς ένα ισχυρό «μαξιλάρι».

Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά ματς που ο Ολυμπιακός νίκησε με 3+ γκολ διαφορά εκτός έδρας
CONFERENCE LEAGUE

13:12 - 14.03.2024

Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά ματς που ο Ολυμπιακός νίκησε με 3+ γκολ διαφορά εκτός έδρας

Ένα «θαύμα» κυνηγά το βράδυ της Πέμπτης (14/3, 22:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να ανατρέψει το 1-4 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για να το κάνει πρέπει να νικήσει με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά, κάτι που έχει κάνει επτά φορές στην ιστορία του σε εκτός έδρας ματς.

Εντούτοις, υπό τον φόβο κάποιου «θαύματος», ο πρόεδρος της Μακάμπι, Μιτς Γκολντχαρ, θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος όχι απλά θα παραστεί στο γήπεδο, αλλά σύμφωνα με το Μέσο «Sport5» θα δώσει πριμ 10-15 χιλ. ευρώ σε κάθε παίκτη, εφόσον η πρόκριση τελικά έρθει.