Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να «απαντήσουν»

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να «απαντήσουν»

Το κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει και να το βγάλουν μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι απλό αυτό που έχει πάθει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα. Η φετινή σεζόν ίσως να είναι και λίγο πιο... τρελή από την περσινή, γιατί έχει αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοση της ομάδας. Ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι» καλά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο τους, έπαιζαν ένα στρωτό ποδόσφαιρο και έπαιρναν τα αποτελέσματα που ήθελαν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όμως μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τους Πειραιώτες. Άλλαξε όλη η συμπεριφορά της ομάδας, ήρθαν βαριές ήττες και άσχημα αποτελέσματα. Έτσι έφτασε και η ώρα της αλλαγής του προπονητή με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να διαδέχεται τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να φέρει τον άνεμο της αλλαγής στους «ερυθρόλευκους» και δεν έκατσε αρκετό καιρό στον πάγκο με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι πλέον στην τεχνική ηγεσία για έναν μήνα και... κάτι.

Ο Βάσκος στην αρχή έφερε όχι μόνο τα καλά αποτελέσματα, αλλά και εμφανίσεις τις οποίες δεν τις είχαμε δει από τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Άντε, στο ματς με τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη στο οποίο όμως και πάλι έχασε ο Ολυμπιακός, αλλά και στη νίκη του επί της Γουέστ Χαμ επίσης μέσα στο Καραϊσκάκη.

19:11 - 07.03.2024

Επικό στιγμιότυπο: Έγιναν... λούτσα από τα μπεκ του γηπέδου ο Κοβάσεβιτς με τον Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ και ο Κοβάσεβιτς είχαν πηγαδάκι πριν το ματς κι έγιναν μούσκεμα όταν ενεργοποιήθηκαν τα μπεκ.

Μέσα όμως σε λίγες ημέρες πάλι χάλασαν τα πάντα και η ομάδα έκανε βήματα πίσω. Ήρθε η ήττα από τη Μακάμπι με 1-4 και μετά από τον Παναθηναϊκό με 1-3. Αποτελέσματα άσχημα και με βαριά σκορ, αυτό ήταν που πείραξε περισσότερο, τα βαριά σκορ. Η αμφισβήτηση όπως τόνισε και ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Μακάμπι στη Σερβία, άρχισε να κάνει την εμφάνισή της. Και αυτή ακριβώς είναι που έχει δώσει όμως τώρα το κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στην ομάδα.

Έστω τη νίκη...

Αυτό το οποίο συζητούν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους είναι να καταφέρουν να πάρουν έστω τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι μέσα στη Σερβία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο είναι να έρθει ας έρθει, αναφορικά με πρόκριση στην επόμενη φάση. Όμως η νίκη θα είναι μία ψυχολογική τόνωση, αρκεί φυσικά να συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να δείξουν οι «ερυθρόλευκοι» πως τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους ήταν μία κακή παρένθεση στην εποχή Μεντιλίμπαρ στην ομάδα. Με τον Μεντιλίμπαρ σήμερα, να έχει και τα γενέθλιά του…