Κλείνει Ζάμπιτσερ για αντί-Έρικσεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

Μαρσέλ Σάμπιτσερ/Matthias Hangst/Getty Images

Κλείνει Ζάμπιτσερ για αντί-Έρικσεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 17:02 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 31.01.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέγει τον Ζάμπιτσερ ως αντικαταστάτη του Έρικσεν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου.

Ο τραυματισμός του Κριστιάν Έρικσεν - που θα κοστίσει το υπόλοιπο της σεζόν στον Δανό - άφησε «ακέφαλη» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτός όπως όλα δείχνουν βρέθηκε και ακούει στο όνομα Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, με τον αυστριακό να ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Μέσα του εξωτερικού, ο 28χρονος θα προτιμήσει τους «Κόκκινους Διαβόλους» αντί της Τσέλσι και ως εκ τούτου η μεταγραφή του αποτελεί θέμα χρόνου. Μάλιστα, το γεγονός πως δεν παραβρέθηκε στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, ενίσχυσε τα σενάρια περί αποχώρησης από το γερμανικό κλαμπ.

Με την μεταγραφική περίοδο να λήγει απόψε, η Μάντσεστερ τρέχει να προλάβει την προθεσμία και επομένως αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις από πλευράς συλλόγου. Η μετακίνηση του, αν και εφόσον, πραγματοποιηθεί, θα έχει μορφή δανεισμού, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς η όχι.

Στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες, όσον αφορά όλες τις διοργανώσεις, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να τον εμπιστεύεται στην αρχή της χρονιάς αλλά στη συνέχεια να μην του δίνει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής.