Ξανά πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Θα απουσιάσει από τον τελικό του FA Cup ο Μαρσιάλ
i

Ο Άντονι Μαρσιάλ / © Youtube

Ξανά πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Θα απουσιάσει από τον τελικό του FA Cup ο Μαρσιάλ

Κώστας Τσιακλής 12:22 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 31.05.2023

Ο Άντονι Μαρσιάλ τραυματίστηκε στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ και έτσι θα απουσιάσει από τον τελικό του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άντονι Μαρσιάλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στον οπίσθιο μοιριαίο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου (03/06).

Ο Χουλιάν Άλβαρες μπορεί να γράψει ιστορία και να έχει κατακτήσει τα πάντα στις 10 Ιουνίου (vids)
PREMIER LEAGUE

11:59 - 31.05.2023

Ο Χουλιάν Άλβαρες μπορεί να γράψει ιστορία και να έχει κατακτήσει τα πάντα στις 10 Ιουνίου (vids)

Ο Χουλιάν Άλβαρες βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία καθώς μπορεί να γίνει ο παίκτης που έχει κατακτήσει Champions League, Premier League, Κύπελλο Αγγλίας copa Libertadores, και Παγκόσμιο Κύπελλο σε μία χρονιά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να παραταχθούν χωρίς τον Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Premier League απέναντι στη Φούλαμ. Ο Γάλλος φορ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε η ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται το εξής: «Ο Άντονι Μαρσιάλ θα απουσιάσει το Σάββατο από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι λόγω τραυματισμού. Ο Γάλλος διεθνής τραυματίστηκε στον οπίσθιο μοιριαίο προς το τέλος της νίκης με 2-1 επί της Φούλαμ την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ. Οι εκτιμήσεις αποκάλυψαν έκτοτε μια μυϊκή ρήξη που οδηγεί τον 27χρονο εκτός της αναμέτρησης του Γουέμπλεϊ».

Αυτός δεν είναι ο πρώτος φετινός τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο Μαρσιάλ. Ο 27χρονος αγωνίστηκε ως βασικός μόλις σε 15 αγώνες τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός αυτό καθιστά αμφίβολο το μέλλον του στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για λύσεις στο σκοράρισμα και όπως δείχνουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή ο Μαρσιάλ δεν μπορεί να τις προσφέρει αφού απουσιάζει συνεχώς με τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφίβολος για τον τελικό του FA Cup είναι και ο Άντονι που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα. Στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση είναι η κατάκτηση του δεύτερου φετινού της τροπαίου (μετά το Λιγκ Καπ) αλλά θέλει και να σταματήσει το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι (Champions League, Premier League, FA Cup). Το επίτευγμα αυτό το πέτυχε μόνο η ίδια το 1999.