Μάντζιος: «Καλό το σκορ, συσσωρρεύεται η κούραση»

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Μάντζιος: «Καλό το σκορ, συσσωρρεύεται η κούραση»

Αλέξης Σαββόπουλος 20:36 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 24.01.2024

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη με 3-0 επί της Νίκης Βόλου.

Απολυτα ικανοποιημένος απο το σκορ που δίνει προβάδισμα στην ομάδα του αλλά με παράπονα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Ακης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Ξεκινήσαμε μέτρια το πρώτο ημίχρονο, χωρίς διάθεση να τρέξουμε. Η Νίκη αμύνθηκε καλά, εμείς θέλαμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο είχαμε ενέργεια, είχαμε τα γκολ. Το σκορ είναι καλό, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα όπως είναι η Νίκη».

Νταρίντα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος δεν αποδέχθηκε τους όρους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:15 - 24.01.2024

Νταρίντα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος δεν αποδέχθηκε τους όρους»

Μιλώντας στο γερμανικό «kicker», ο μέσος του Άρη, Βλαντιμίρ Νταρίντα μίλησε για την πορεία του στην Ελλάδα, την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο αλλά και για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ΑΕΚ για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε και στην κόπωση αρκετών ποδοσφαιριστών του λέγοντας: «Το παιχνίδι σήμερα ήταν το έκτο συνεχόμενο. Η κούραση συσσωρεύεται και μεγαλώνει. Προσπαθούμε και έχουμε απαίτηση από όλους να δίνουν το 100%, αν και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες.Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεις σκορ νωρίς. Στη ρεβάνς θέλαμε να αποφορτίσουμε πολλά παιδιά. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, έχοντας και άλλα ματς μπροστά μας. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση. Κάποια παιδιά είναι φορτωμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν θέλαμε να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση με βασικούς και να τους επιβαρύνουμε πριν τις Σέρρες”..

Για την επίθεση στη σύζυγο του Σταύρου Μάνταλου: “Καταδικαστέο από όλους. Πολλά πράγματα έχουν ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει τοξικότητα και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο”.