Marca για Μεντιλίμπαρ: «Αμφέβαλε κανείς ότι μπορεί να το κάνει;»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Marca για Μεντιλίμπαρ: «Αμφέβαλε κανείς ότι μπορεί να το κάνει;»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 11:32 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 19.02.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την χθεσινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα «ανάγκασε» την Marca να τον εκθειάσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της πως υπήρχε εξ' αρχής σιγουριά για τις δυνατότητες του Ισπανού τεχνικού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θητεία του στον Ολυμπιακό και τα διθυραμβικά σχόλια έρχονται και από την πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον χθεσινό θρίαμβο των «ερυθρολεύκων» επί του ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» με 4-1, η ισπανική Marca αποθέωσε τον τεχνικό του Ολυμπιακού με ένα Tweet στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με πολλά γκολ στην έδρα του πρωτοπόρου. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4. Απλά, Χοσέ Μουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ολυμπιακός είναι στους πέντε βαθμούς από την ΑΕΚ, τη νέα πρωτοπόρο της ελληνικής Super league. Αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να το κάνει;»

Η αλήθεια είναι πως η αποθέωση για τον Ισπανό τεχνικό είναι δικαιολογημένη. Στο πρώτο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού, επικράτησε της Φερεντσβάρος με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Το πρόγραμμα του Big - 4 μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:01 - 19.02.2024

Το πρόγραμμα του Big - 4 μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League

Ο πρωταθλητής της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24 φαίνεται πως θα κριθεί στο «νήμα». Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Παράλληλα, η χθεσινή νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο μέχρι το βράδυ της Κυριακής ΠΑΟΚ, ξαναβάζει τον Ολυμπιακό στην συζήτηση περί κατάκτησης του πρωταθλήματος και υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια του Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι της ομάδας.