Ποια είναι η Μαρία Γκουαρδιόλα που «ερωτεύτηκε» τον παίκτη του πατέρα της, Χούλιαν Άλβαρες!

Μαρία Γκουαρδιόλα

i

©Μαρία Γκουαρδιόλα/ printscreen

Ποια είναι η Μαρία Γκουαρδιόλα που «ερωτεύτηκε» τον παίκτη του πατέρα της, Χούλιαν Άλβαρες!

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:21 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 30.05.2023

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία που «ερωτεύτηκε» τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Χούλιαν Άλβαρες.

Στην Αργεντινή, η αντίδραση της Μαρία Γκουαρδιόλα, της κόρης του Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν έπεσε πάνω στον επιθετικό Χούλιαν Αλβάρες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της φιέστας της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League έχει γίνει viral. 

Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)
PREMIER LEAGUE

09:49 - 30.05.2023

Δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του: Ποιον παίκτη της Σίτι γλυκοκοιτάζει η κόρη του Γκουαρδιόλα (vid)

Η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία στους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα της Premier League δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον Χουλιάν Άλβαρες και έχει ξεσπάσει σάλος στην Αργεντινή.

Ο Άλβαρες συνοδευόταν στους εορτασμούς στο «Έντιχαντ» από τους γονείς του και την κοπέλα του Εμίλια Φερέρο. Με αφορμή αυτό το γεγονός που να γνωρίσουμε καλύτερα τη Μαρία Γκουαρδιόλα.  

Η Μαρία Γκουαρδιόλα είναι 21 ετών και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πεπ και της Κριστίνα Σέρα. Η Ισπανίδα καλλονή είναι μοντέλο και influencer. Εργάζεται κυρίως με την προσωπική της εικόνα, αλλά κατά καιρούς έχει στραφεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μέχρι πρότινος η Μαρία Γκουαρδιόλα ήταν σε σχέση με τον Άγγλο μέσο Ντέλε Άλι, ωστόσο πλέον έχουν χωρίσει. Η νεαρή Καταλανή είναι μία σύγχρονη γυναίκα, της εποχής της, με ιδιαίτερη αδυναμία στην επικοινωνία μέσω των φωτογραφήσεων για το Instagram.  

Έχει 396.000 ακολούθους στο Instagram, όπου φαίνεται να φορά ρούχα από τους χορηγούς της και στα οποία δεν κρύβει την ομορφιά της. Αναμφίβολα η Μαρία κάνει τον κόσμο να παραμιλάει στα social media. 

Τείνει να αναδεικνύει την πολυτέλεια στην οποία ζει στο Μάντσεστερ, όπου ο πατέρας της προπονεί τη Μάντσεστερ Σίτι, μια από τις πιο πλούσιες ομάδες στον κόσμο. Όντας στον κόσμο της μόδας, η νεαρή εμφανίζεται στις φωτογραφίες της σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως η Βαρκελώνη, η Μαρμπέγια, το νησί των Μπαρμπάντος, το Λονδίνο και το Παρίσι. 

Η δραστήρια ζωή της στα social media, η εκπληκτική της σιλουέτα και ομορφιά, και η δημοτικότητα που απέκτησε χάρη στον πατέρα της, την καθιστά μια από τις πιο περιζήτητες φιγούρες των μεγάλων οίκων μόδας. 

Tags: