Έκλεισε για τρία χρόνια στη Μίλαν ο Σπορτιέλο

Μάρκο Σπορτιέλο

i

©printscreen

Έκλεισε για τρία χρόνια στη Μίλαν ο Σπορτιέλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:17 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 23.05.2023

Σύμφωνα με την ιταλική Calciomercato.com ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για τρία χρόνια.

Ο Μάρκο Σπορτιέλο θα είναι ο νέος αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μίλαν την επόμενη σεζόν, όπως έχει αναφερθεί ευρέως από τον Ιανουάριο.  

Μουρίνιο για τιμωρία Γιουβέντους: «Είναι αστείο, αν το γνωρίζαμε νωρίτερα θα προσεγγίζαμε διαφορετικά τα παιχνίδια»
SERIE A

17:28 - 23.05.2023

Μουρίνιο για τιμωρία Γιουβέντους: «Είναι αστείο, αν το γνωρίζαμε νωρίτερα θα προσεγγίζαμε διαφορετικά τα παιχνίδια»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έμεινε ικανοποιημένος με τους χειρισμούς της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σχετικά με τις ποινές της Γιουβέντους και χαρακτήρισε την τελευταία εξέλιξη ως αστεία.

Η Μίλαν αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους τόσο με τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου όσο και με τον Αντόνιο Μιράντε αυτό το καλοκαίρι. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας ήταν αναπληρωματικός μέχρι τώρα και παρόλο που τα πήγε καλά κατά καιρούς, ήταν πολύ επιρρεπής στα λάθη. 

Σύμφωνα με την ιταλική Calciomercato.com, ο Σπορτιέλο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και θα ενταχθεί σαν ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιό του με την Αταλάντα θα λήξει τότε και γι' αυτό οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, εξασφαλίζοντας μια συμφωνία αξίας 500.000 ευρώ καθαρά ετησίως μέχρι το 2026. 

Ο Ιταλός τερματοφύλακας πραγματοποίησε 123 εμφανίσεις στην Serie A στην οκταετή του θητεία ως παίκτης της Αταλάντα, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Φιορεντίνα και Φροζινόνε), 

Αυτή τη σεζόν έχει ξεκινήσει ως βασικός 13 παιχνίδια, με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι με τη Βερόνα το περασμένο Σαββατοκύριακο που οδήγησε σε νίκη 3-1. 

Η άφιξή του στο Μιλάνο είναι απαραίτητη για τη Μίλαν όσον αφορά τη λίστα με τους παίκτες για τη Serie A και την UEFA, η οποία απαιτεί ορισμένο αριθμό παικτών στο πρωτάθλημα.