Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ

Sportal newsroom 20:00 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 15.08.2023

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ.

Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1-0), ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά του στη Μασσαλία για να πάρει την πρόκριση! 

Οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία (15/8, 22:00), στο δεύτερο ματς της σειράς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Να θυμίσουμε πως στη Λεωφόρο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπερνάρ στο 83ο λεπτό, το οποίο προήλθε έπειτα από μία φανταστική συνεργασία ανάμεσα σε Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη αλλά και τον Βραζιλιάνο.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Σέρβου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Στο τέρμα, λοιπόν, θα είναι ο Μπρινιόλι και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης. Αριστερό μπακ θ’ αγωνιστεί ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μάγκνουσον, Γεντβάι. 

Στα χαφ θα είναι οι Πέρεθ, Βιλένα, δεξιά στην επίθεση ο Μαντσίνι, αριστερά ο Βέρμπιτς και ο Τζούρισιτς πίσω από τον Σπόραρ.

Ο Αράο είπε «όχι» σε άλλη ελληνική ομάδα κι έρχεται άμεσα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό - Το δέλεαρ της Ευρώπης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:43 - 15.08.2023

Ο Αράο είπε «όχι» σε άλλη ελληνική ομάδα κι έρχεται άμεσα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό - Το δέλεαρ της Ευρώπης

Ο Γουίλιαμ Αράο φέρεται να είχε και δεύτερη πρόταση από την Ελλάδα, αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Για τον οποίο πείστηκε από τη σίγουρη συμμετοχή στο Europa League και τις πρόσφατες νίκες στα προκριματικά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Σπόραρ.

Δείτε και τους έντεκα που επέλεξε ο Μαρθελίνο για τη ρεβάνς του Βελοντρόμ.