Μαρσέλο σε Ντι Μαρία: «Το άξιζες, είμαι πολύ περήφανος για σένα» (pic & vid)
i

Μαρσέλο/ ©Intime

Μαρσέλο σε Ντι Μαρία: «Το άξιζες, είμαι πολύ περήφανος για σένα» (pic & vid)

O Μαρσέλο συνεχάρη μέσω των social media τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Άνχελ Ντι Μαρία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Αργεντινή είναι εδώ και μερικές ώρες η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μαζί με την «αλμπισελέστε» και ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, στην τελευταία του παράσταση σε Μουντιάλ, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της ομάδας του, καθώς σημείωσε το δεύτερο γκολ. 

Είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που κατακτά ο μέσος της Γιουβέντους και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, o Μαρσέλο έσπευσε να το συγχαρεί για αυτή την τεράστια επιτυχία του. 

Ο Βραζιλιάνος σταρ του Ολυμπιακού έγραψε: «Πολύ περήφανος για σένα Fidelito! Το αξίζεις, απολαύστε το» στο ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε τον Άνχελ Ντι Μαρία να φιλά το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Να θυμίσουμε ότι στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης Αργεντινή - Γαλλία, μέσος της «αλμπισελέστε» αντικαταστάθηκε από τον Ακούνια και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στις κερκίδες και τους συμπαίκτες του στον πάγκο.