Σοκάρει ο Μαρθελίνο: «Ultras της Μαρσέιγ μπούκαραν στο γραφείο του προέδρου και τον απειλούσαν»

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/©Intime

Σοκάρει ο Μαρθελίνο: «Ultras της Μαρσέιγ μπούκαραν στο γραφείο του προέδρου και τον απειλούσαν»

Κώστας Τόπας 13:40 - 19.03.2024

Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ και νυν της Βιγιαρεάλ, θυμήθηκε όσα έγιναν κατά τη θητεία του στη γαλλική ομάδα και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε.

Ο Μαρθελίνο ξεκίνησε τη σεζόν στην Μαρσέιγ και αποχώρησε από τον σύλλογο μόλις τρεις μήνες αργότερα, αφού ο ίδιος και το διοικητικό συμβούλιο έλαβαν απειλές από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τη Βιγιαρεάλ, η οποία αποκλείστηκε από το Europa League από την πρώην ομάδα του και αυτό το βράδυ της Δευτέρας εξήγησε τις λεπτομέρειες της αποχώρησής του στο «Movistar».

«Υπήρξαν απειλές προς τους ηγέτες της Μαρσέιγ στο γραφείο του ίδιου του προέδρου. Μου το είπαν το βράδυ, αφήσαμε να περάσει η μέρα και την επόμενη μέρα μιλήσαμε όλοι. Δεν συμφωνώ. Αλλά άλλοι αποφασίζουν να πάρουν τη μία πλευρά για να φύγουν και ο μόνος που έμεινε ήμουν εγώ», εξήγησε.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, είπε αυτό που σκέφτηκε τότε: «Αν αποφασίσεις να πας με έναν δρόμο και οι άλλοι χωριστούν για να πάνε, εσύ που ποντάρεις σε μένα... τότε τι κάνω εδώ;».

Ο Μαρθελίνο πρόσθεσε ότι «ξεκίνησαν συζητήσεις μέχρι να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο ήταν να κλείσουμε το κεφάλαιο μας εκεί. Κατηγορήθηκα ότι ήμουν ο προπονητής λόγω της φιλίας μου με τον Πάμπλο Λονγκόρια, Δεν είχε νόημα να είμαι εκεί. Με όλο αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε ότι θα φύγω».

Ο 58χρονος προπονητής της Βιγιαρεάλ διαβεβαίωσε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα τον επηρεάσει αν χρειαστεί να προπονήσει ξανά εκτός Ισπανίας.

«Δεν το αποκλείω καθόλου. Η εμπειρία μου στη Μαρσέιγ ήταν τόσο σύντομη που δεν μπορούσα να σας πω αν ήταν περίπλοκη. Γιατί πραγματικά είναι ένας δύσκολος σύλλογος σε ένα πλαίσιο που τουλάχιστον στην Ισπανία δεν έχουμε συνηθίσει, αλλά στο οποίο δεν είχα αντιληφθεί τη μεγάλη δυσκολία. Η δουλειά μου ήταν όπως σε κάθε άλλο σύλλογο. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές για την προδιάθεση και τη στάση τους.

Ο Παγιέ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:23 - 08.03.2024

Ο Παγιέ αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι

Ο Ντιμίτρι Παγιέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «L'Équipe» αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι, υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, αλλά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μετακομίσει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ναι, προέκυψε ένα θέμα, ένα στην προετοιμασία που σε εκπλήσσει, που ήταν όταν είχαμε μια συζήτηση στο γήπεδο με τους φανατικούς οπαδούς, που προφανώς ήταν κάτι κοινό εκεί, και μετά κάτι συνέβη με τους αρχηγούς. Ίσως το επόμενο σε αυτήν την αλυσίδα όταν ήρθε να εκφράσουμε μια διαφορετική γνώμη και ταυτόχρονα να ζητήσουμε χρόνο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα ήμουν επιθετικός, αλλά δεν ήταν έτσι γιατί μάλλον δεν ήταν πια εκεί».