Μελισσανίδης: «Ανυπομονώ να ξαναδώ αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ»

Μελισσανίδης: «Ανυπομονώ να ξαναδώ αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 19:39 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 30.12.2022

Ο Μελισσανίδης για μια ακόμα φορά, μιλώντας στο μπάρμπεκιου της ΑΕΚ στα Σπάτα, αποθέωσε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Αλμέιδα

Προφανώς και όλο αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργήσει στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σ’ όλα όσα γίνονται από την ομάδα φέτος. Και είναι κάτι που πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ξέρει και γι αυτό το απολαμβάνει. Μάλιστα ήταν το πρώτο που επεσήμανε στην μικρή ομιλία που έκανε σήμερα στα Σπάτα, στο εορταστικό μπάρμπεκιου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αργεντινού τεχνικού.

Όμως αυτό που ο Μελισσανίδης απολαμβάνει ακόμα περισσότερο και για μια ακόμα φορά δεν το έκρυψε, είναι το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Ένα ποδόσφαιρο που το χαρακτήρισε… εξωγήινο.

Με ψήστη τον ίδιο τον Αλμέιδα και παρουσία Μελισσανίδη, το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:11 - 30.12.2022

Με ψήστη τον ίδιο τον Αλμέιδα και παρουσία Μελισσανίδη, το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα το διοργάνωσε το εορταστικό μπάρμπεκιου της ΑΕΚ, ο ίδιος είναι ο ψήστης ενώ το παρών δίνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας

«Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία. Σ’ εσάς και τις οικογένειες σας. Μου αρέσει που έχουμε αυτό το οικογενειακό κλίμα. Και σας δίνω συγχαρητήρια γι αυτό. Ανυπομονώ να ξαναδώ το επόμενο ματς, για να ξαναδώ αυτό το εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε. Καλή χρονιά σ’ όλους».

Μάλιστα κατά την διάρκεια της ομιλίας του Μελισσανίδη, υπήρξε κάποιος που έσπευσε να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο που παίζει η «τίκι – τάκα». Ενώ μόλις ολοκληρώθηκε υπήρξε αποθέωση με χειροκρότημα απ’ όλους.