Η μαγεία του Μέσι κόντρα στην Αυστραλία βγαλμένη από Playstation (vid)
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Η μαγεία του Μέσι κόντρα στην Αυστραλία βγαλμένη από Playstation (vid)

Κώστας Τόπας 12:12 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 05.12.2022

Ο Λιονέλ Μέσι πράγματα και θαύματα στον αγώνα της Αργεντινής με την Αυστραλία κι αυτό αποδεικνύεται από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media κι έχει γίνει viral.

Η Αργεντινή επικράτησε της Αυστραλίας με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σκαλόνι δεν ήταν άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος και ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!

Ο GOAT είναι Αργεντινός και δε λέγεται… Ντιέγκο!

Ο GOAT είναι Αργεντινός και δε λέγεται… Ντιέγκο!

Στην εποχή που η πληροφορία είναι τόσο προσβάσιμη, που πολλές φορές χάνει και το νόημα της, ο Μέσι ξεχωρίζει με το παιχνίδι του κοντά 20 χρόνια τώρα! Τι άλλο να κάνει για να πειστούμε... σπαθιά να καταπιεί; Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης.

Στην εν λόγω αναμέτρηση, ο Pulga έφτασε τα 1000 παιχνίδια στη μεγαλειώδη καριέρα του. Συγκεκριμένα, συμπλήρωσε την 169η συμμετοχή του φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και προστίθεται στα 778 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και στα 53 με την Παρί.

Ο αστέρας της «Αλμπισελέστε» πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου η Αργεντινή θα κοντράρει τις δυνάμεις με την Ολλανδία.

Κόντρα στην Αυστραλία, ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, η οποία αποτυπώνεται κι από το παρακάτω βίντεο, που φαίνεται ο ηγέτης της Αργεντινής να χορεύει τους Αυστραλούς. Αφού γίνεται πρώτα κάτοχος της μπάλας στον άξονα, στη συνέχεια, προσπερνάει με σχετική άνεση τους αντιπάλους του, παίζει το 1-2 και στο τέλος της προσπάθειας του, κερδίζει κόρνερ.