Μέσι-Εμπαπέ: Πως πέρασαν τη νύχτα πριν τον τελικό
i

Μέσι-Εμπαπέ/©Twitter

Μέσι-Εμπαπέ: Πως πέρασαν τη νύχτα πριν τον τελικό

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:10 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Τα χιουμοριστικά σκίτσα με τους σούπερ σταρ της Αργεντινής και της Γαλλίας.

Η προετοιμασία για τον τελικό είναι άκρως σημαντική καθώς οι παίκτες της Αργεντινής και της Γαλλίας έψαξαν τρόπους για να χαλαρώσουν και να αποβάλλουν το άγχος. Ο Μέσι επέλεξε να προσευχηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Ζήτησαν από τον «Θεό» Ντιέγκο Μαραντόνα να τους βοηθήσει να κατακτήσουν το τρόπαιο, όπως έκανε ο ίδιος στα γήπεδα του Μεξικού το 1986. Εννοείται ότι ο Ντε Πολ εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ηγέτη της «αλμπισελέστε».  

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:58 - 16.12.2022

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου «Μάνος», περιέγραψε στο SPORTAL όλα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του Ρορντίγκο Ντε Πολ στο εστιατόριο του. Το χταποδάκι, η αστακομακαρονάδα και η επιθυμία του για τον Λιονέλ Μέσι να δοκιμάσει ελληνική κουζίνα.

Ο Εμπαπέ έβαλε προσεκτικά σαν καλός... μπαμπάς το τρόπαιο του προηγούμενου Μουντιάλ στην κούνια. Δίπλα υπάρχει η δεύτερη για να υποδεχθεί το νέο «παιδί», μέλος της γαλλικής οικογένειας. Το κύπελλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Μετά έπεσε για ύπνο για να ξεκουραστεί. Ο Ουγκό Λορίς έκλεισε τις κουρτίνες για να μην τον ενοχλήσει το φως και ο Αντουάν Γκριζμάν περίμενε καρτερικά τον σταρ των «τρικολόρ» να ξυπνήσει για να του προσφέρει το γάλα του. Οι Γάλλοι διεθνείς προσέχουν τον Κιλιάν σαν τα μάτια τους, παρέχοντας κάθε δυνατή φροντίδα. 

Ενδιαφέρον θα έχουν τα ανάλογα σκίτσα μετά τη λήξη του τελικού. Όταν θα γνωρίζουμε τη πρωταθλήτρια κόσμου.