Ο τελικός του Μουντιάλ θα σηκώσει τον «Βασιλιά»
i

ΛεΜπρον Τζέιμς/©Twitter

Ο τελικός του Μουντιάλ θα σηκώσει τον «Βασιλιά»

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:39 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και άλλα αστέρια του NBA μιλούν για το παιχνίδι Αργεντινή-Γαλλία.

Η μάχη του Μέσι με τον Εμπαπέ, της Αργεντινής με τη Γαλλία, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος. Σταρ από άλλα σπορ θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς, δέχθηκε σχετική ερώτηση και απέφυγε να πάρει δημόσια θέση αναφορικά με τις προτιμήσεις του στον τελικό του Κατάρ.  

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ανέφερε αρχικά: «Όχι, δεν θα διαλέξω. Τι ώρα είναι το παιχνίδι;». «Στις 07:00 (ώρα Αμερικής) τον ενημέρωσε ο δημοσιογράφος και τότε συνέχισε, λέγοντας: «Στις 07:00, ωραία. Θα σηκωθώ για να το παρακολουθήσω. Θέλω να πω ότι είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανεξάρτητα αν κάποιος θέλει να νικήσει η Γαλλία ή η Αργεντινή. Θα δούμε... Θα είναι σπουδαίο ματς. Ανυπομονώ να δω δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών στο συγκεκριμένο σπορ. Θα είναι ωραίο». 

Οι Γκρίζλις ψήφισαν Αργεντινή!

Οι παίκτες των Μέμφις Γκρίζλις ρωτήθηκαν για το ίδιο θέμα κατά τη διάρκεια της επιβίβασης τους στο αεροπλάνο. Η ομάδα των σταρ Τζά Μοράντ και Ντέσμοντ Μπέιν, στήριξε τον Μέσι και την παρέα του. Η μάχη στη ψηφοφορία ήταν σκληρή και κρίθηκε με buzzer-beater...