Ο Μέσι προσκλήθηκε να αφήσει τα ίχνη του Walk of Fame του Μαρακανά
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Ο Μέσι προσκλήθηκε να αφήσει τα ίχνη του Walk of Fame του Μαρακανά

Κώστας Τόπας 09:33 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 21.12.2022

Ο Λιονέλ Μέσι προσκλήθηκε να αφήσει τα ίχνη του στο διάσημο Μαρακανά της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στο Hall of Fame του εμβληματικού σταδίου, όπως ανακοίνωσε η Αθλητική Εποπτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Αργεντινή του μυθικού Λιονέλ Μέσι πέρασε στην αιωνιότητα! Στον καλύτερο τελικό Μουντιάλ όλων των εποχών επικράτησε της Γαλλίας του τρομερού Κιλιάν Εμπαπέ με 4-2 στα πέναλτι έπειτα από επικό ματς που έληξε 2-2 στην κανονική διάρκεια και 3-3 στην παράταση! Με αυτόν τρόπο ο 35χρονος αστέρας χάρισε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στου Αργεντινούς, μετά από 13.321 ημέρες.

Χάος στους δρόμους του Μπουένος Άιρες: Νεκροί, λεηλασίες και επεισόδια με αστυνομία (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:09 - 21.12.2022

Χάος στους δρόμους του Μπουένος Άιρες: Νεκροί, λεηλασίες και επεισόδια με αστυνομία (vids)

Μπορεί οι Αργεντινοί να είχαν ξεχυθεί στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την σπουδαία επιτυχία της «Αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας η γιορτινή ατμόσφαιρα άλλαξε...

Ο θριαμβευτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ και αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, προσκλήθηκε να αφήσει τα ίχνη του στο διάσημο Μαρακανά της Βραζιλίας και συγκεκριμένα στο Hall of Fame του εμβληματικού σταδίου, όπως ανακοίνωσε η Αθλητική Εποπτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πρόκειται για δεύτερη φορά που η Αθλητική Εποπτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, καλεί τον Λιονέλ Μέσι, μιας και το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2021 μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα από την Αργεντινή.

«Ο Μέσι έχει ήδη αποδείξει την αξία του εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία του ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια. Και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο από το να του αποτίσει φόρο τιμής και το Μαρακανά. Τελικά, ο Μέσι είναι μια ιδιοφυΐα με την μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εποπτείας, Αντριάνο Σάντος, σε επιστολή που απέστειλε στον αρχηγό της Αργεντινής, μέσω της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα ίχνη του Λιονέλ Μέσι στο Walk of Fame του Μαρακανά θα βρίσκονται δίπλα σε σπουδαίους της Βραζιλίας όπως ο Πελέ, ο Γκαρίντσα, ο Ριβελίνο και ο Ρονάλντο καθώς και σε άλλους παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστές όπως ο Χιλιανός Φιγκερόα, ο Σέρβος Πέτκοβιτς, ο Πορτογάλος Εουσέμπιο, ο Ουρουγουανός Αμπρέου και ο Γερμανός Μπεκενμπάουερ.