Μέσι vs Ρονάλντο αν ο δεύτερος υπογράψει στην Αλ Νασρ

Μέσι vs Ρονάλντο αν ο δεύτερος υπογράψει στην Αλ Νασρ

Sportal newsroom 18:23 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 24.12.2022

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράψει εν τέλει στην Αλ Νασρ, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ίσως για τελευταία φορά μία μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι.

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να εμφανίζεται στο ρεπορτάζ της Αλ Νασρ, με αρκετούς δημοσιογράφους να υποστηρίζουν πως το μόνο που μένει είναι το τυπικό κομμάτι.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο έχει και Ελλάδα!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:56 - 22.12.2022

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο έχει και Ελλάδα!

Δημοσίευμα της ισπανικής «Marca», αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ και εμπλέκει στη συμφωνία και το Μουντιάλ 2030 που φέρεται ότι θα διεκδικήσει η Σαουδική Αραβία μαζί με την Ελλάδα.

Η αραβική ομάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Πορτογάλου, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα υπογράψει συμβόλαιο που θα το αποφέρει 200.000.000 ευρώ ετησίως.

Αν, λοιπόν, γίνει πράξη και το τυπικό κομμάτι, τότε οι φίλαθλοι όλου του κόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ίσως για τελευταία φορά μία μάχη Ρονάλντο και Μέσι. Και αυτό διότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει προγραμματισμένο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του «Riyadh Season Cup»,