«Έκλεισε» Λόφτους Τσικ και πάει για άλλους τρεις η Μίλαν

Ρούμπεν Λόφτους Τσικ

i

©PrtScr youtube

«Έκλεισε» Λόφτους Τσικ και πάει για άλλους τρεις η Μίλαν

Κώστας Τσιακλής 11:25 - 28.06.2023

Η Μίλαν συμφώνησε με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ. Οι «ροσονέρι» στρέφουν την προσοχή τους σε ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές.

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ αφού η ομάδα του Στέφανο Πιόλι συμφώνησε σε όλα με την Τσέλσι για την απόκτηση του. Πλέον οι «ροσονέρι» εστιάζουν σε άλλες τρεις περιπτώσεις.

Οι μαζικές αποχωρήσεις συνεχίζονται στην Τσέλσι, με τον Ρούμπεν Λόφτους Τσικ να είναι ο νεότερος που θα περάσει την πόρτα εξόδου των «μπλε». Ο Άγγλος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν στη Μίλαν, η οποία «έκλεισε» τη μεταγραφή του.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 16 από αυτά είναι εγγυημένα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα εκατομμύρια θα δοθούν με τη μορφή μπόνους. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Η Μίλαν όμως δεν θα σταματήσει εκεί την ενίσχυση της αφού αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται για ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας μάλιστα ανήκει και αυτός στην Τσέλσι. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν από τους «μπλε».

Το πρόβλημα με την περίπτωση του Αμερικανού εξτρέμ είναι ότι η Μίλαν δεν θέλει να πληρώσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Τσέλσι και για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως ο ποδοσφαιριστής είναι ανοικτός σε αυτή την κίνηση.

Πέραν από τον Πούλισικ οι «ροσονέρι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τόσο τον Ανταμά Τραορέ, όσο και τον Λούκα Ρομέρο. Ο πρώτος μένει ελεύθερος από τη Γουλβς και όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ η Μίλαν έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Από την άλλη ο 18χρονος, Λούκα Ρομέρο, αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Λάτσιο και ο ατζέντης του παίκτη θα συναντηθεί σήμερα με τους ανθρώπους της Μίλαν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του. Ο νεαρός Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο μακράς διάρκειας.