Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από δύο ερωτήσεις
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ printscreen

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από δύο ερωτήσεις

Κώστας Τόπας 08:11 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 25.11.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε να μην πει πολλά μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Γκάνας κι αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από δύο λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα.

Ο Πορτογάλος αστέρας έγραψε ιστορία στην αναμέτρηση με την Γκάνα, καθώς έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλησε να πει πολλά και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από δύο λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα.

Μουντιάλ 2022: Με τον ρέκορντμαν Ρονάλντο η Πορτογαλία έκαμψε την αντίσταση της Γκάνα (3-2)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

19:59 - 24.11.2022

Μουντιάλ 2022: Με τον ρέκορντμαν Ρονάλντο η Πορτογαλία έκαμψε την αντίσταση της Γκάνα (3-2)

Η μαχητική Γκάνα έβαλε δύσκολα στην Πορτογαλία, όμως εκείνη όντας σαφώς ανώτερη επικράτησε με 3-2 και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ. Ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ από τον μυθικό Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βέβαια μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός έκλεισε μια για πάντα το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα και ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμιο πρωταθλήματα. Είμαι υπερήφανος.

Το πιο σημαντικό βήμα ήταν ότι νικήσαμε. Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία», κατέληξε.