Σάντος για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, υπάρχει πλάνο αν δεν παίξει»
i

Φερνάντο Σάντος/©PrtScreen

Σάντος για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, υπάρχει πλάνο αν δεν παίξει»

Κώστας Τόπας 15:35 - 01.12.2022

Η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Νότια Κορέα είναι αβέβαιη, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει πως υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.

Απών από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της εθνικής Πορτογαλίας ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα των ομίλων, κόντρα στη Νότια Κορέα να είναι αβέβαιη.

Ο Φερνάντο Σάντος πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί, μιας και όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης, υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο «CR7».

«Καταρχάς για να δούμε αν θα προπονηθεί σύντομα. Αν είναι σε συνθήκες που μπορεί. Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν αν είναι στο 50%, θα αποφασίσω μόνο στην προπόνηση. Αν προπονείσαι κανονικά, φυσικά κι είσαι μέρος των 20 παικτών που θα είναι διαθέσιμοι. Έγινε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια. Υπάρχει πλάνο σε περίπτωση που ο Κριστιάνο δεν μπορεί να παίξει. Επιπλέον, δεν υπάρχει παίκτης εδώ που να είναι εγγυημένος ότι θα παίζει πάντα.

 Υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Τώρα, είχαμε ένα πλάνο. Αν δεν το είχαμε, θα ήταν κακό για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο 68χρονος προπονητής της Πορτογαλίας.