Το συγκινητικό μήνυμα του Λουίς Ενρίκε για την 9χρονη κόρη του που πέθανε από καρκίνο (vid)
i

Λουίς Ενρίκε/printscreen

Το συγκινητικό μήνυμα του Λουίς Ενρίκε για την 9χρονη κόρη του που πέθανε από καρκίνο (vid)

Κώστας Τόπας 13:24 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 30.11.2022

Ιδιαίτερη σημαντική είναι η σημερινή (27/11) ημέρα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας.

Η «Φούρια Ρόχα» τίθεται αντιμέτωπη με την Γερμανία στο μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απαντες στο στρατόπεδο της Ισπανίας έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην εν λόγω αναμέτρηση. Οπως και ο Λουίς Ενρίκε, για τον οποίο βέβαια η σημερινή (27/11) ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική γι' αυτόν.

Κι αυτό διότι σαν σήμερα (27/11/2009) γεννήθηκε η κόρη του Χάνα, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο όταν ήταν εννέα ετών. Η μικρή κόρη του 52χρονου προπονητή υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της το 2019.

Σημειώνεται πως τότε ο Λουίς Ενρίκε είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε κάποια στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας.

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Οχι μόνο γιατί παίζουμε με την Γερμανία, αλλά γιατί η κόρη μου Χάνα θα γινόταν 13 ετών σήμερα. Την αγάπη μου, όπου κι αν είσαι. Σ' αγαπάω», ήταν το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε στα social media.