Το μήνυμα του Μουργκ μετά τη νίκη στο ντέρμπι: «ΕΜΕΙΣ κόντρα σε όλους, μεγάλη νίκη, πάμε ΠΑΟΚ!»

Τόμας Μουργκ

i

© Intime

Το μήνυμα του Μουργκ μετά τη νίκη στο ντέρμπι: «ΕΜΕΙΣ κόντρα σε όλους, μεγάλη νίκη, πάμε ΠΑΟΚ!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:23 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 29.01.2024

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Τόμας Μουργκ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.

Το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα βάφτηκε «ασπρόμαυρο»!

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού (2-1) χάρη στον... κεφάτο Ντεσπόντοφ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Από την άλλη, ο Μπακασέτας έφερε το ματς στα ίσα με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος έμεινε μόνος πρώτος, στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ, η οποία προσπέρασε τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι, ο Τόμας Μουργκ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα του Τόμας Μουργκ: «ΕΜΕΙΣ κόντρα σε όλους! Μεγάλη νίκη. Πάμε ΠΑΟΚ!»

Η ατάκα του Κοτάρσκι για τη μεγάλη απόκρουση στο πλασέ του Μλαντένοβιτς και το μήνυμα στον κόσμο

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν για μία ακόμα φορά καθοριστικός, με το «στοπ» στο τετ α τετ του Μλαντένοβιτς στα τελευταία λεπτά να αποτελεί το αποκορύφωμα.

Στο φινάλε του ματς ο Κροάτης σχολίασε μεταξύ άλλων για τη νίκη: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε το ομαδικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήταν μαζί μας στην κορυφή, αλλά δεν έχει δοθεί κάποιο βραβείο για την ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο. Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο.

Είμαι φυσικά χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα με την απόκρουση μου στα τελευταία λεπτά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι καθαρά αποτέλεσμα της ομαδικής μας δουλειάς. Όλοι πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την σημερινή νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Ανυπομονώ να γυρίσουν πίσω και να γιορτάζουμε μαζί».

🔴Baladeros LIVE: Στην πίεση ο Τερίμ, δεν χαμπαριάζει ο ΠΑΟΚ, «καυτός» Φλεβάρης για τον Ολυμπιακό