Το αρνητικό ρεκόρ που έσπασε η Μπάγερν και δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί από άλλη ομάδα στο Champions League

Το αρνητικό ρεκόρ που έσπασε η Μπάγερν και δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί από άλλη ομάδα στο Champions League

Κώστας Τόπας 15:38 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.05.2024

Η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε ένα αρνητικό ρεκόρ στο Champions League που δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί.

Το βράδυ της Τετάρτης (08/05), η Ρεάλ υποδέχτηκε την Μπάγερν για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Champions League. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά οι οπαδοί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έμειναν έκπληκτοι στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επειτα από βαθιά μπαλιά του Κέιν στον Ντέιβις, ο Καναδός «χόρεψε» τον Φερλάν Μεντί που βρέθηκε στα δεξιά ελλείψει Καρβαχάλ στην συγκεκριμένη φάση και, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ εις βάρος της, ενδεχομένως, επόμενης ομάδας του, για το 0-1!

Ωστόσο, ένας απρόσμενος ήρωας παρουσιάστηκε για τους Μαδριλένους. Μπαίνοντας στο 81ο λεπτό και πρωταγωνιστής με δύο γκολ (89', 90+1') κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (2-1), ο Χοσέλου έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League και βίωσε αναμφίβολα την καλύτερη βραδιά του σε γήπεδο, στα 34 του χρόνια. Ακόμη και για τον επιθετικό, ήταν αναμφίβολα δύσκολο να πιστέψει σε μια τέτοια μοίρα δεδομένης της καριέρας του.

Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, η Μπάγερν έφτασε τις 11 ήττες από τη Ρεάλ στο Champions League. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει χάσει περισσότερες φορές από τον ίδιο αντίπαλο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η πιο καταστροφική νίκη της Ρεάλ επί της Μπάγερν ήρθε στους ημιτελικούς της σεζόν 2013/14, όταν την κέρδισε με 4-0 στον δεύτερο αγώνα στην Allianz Arena.

Η επική αντίδραση του Ζιντάν στο γκολ του Χοσέλου: Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Γάλλος τεχνικός (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

12:58 - 09.05.2024

Η επική αντίδραση του Ζιντάν στο γκολ του Χοσέλου: Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Γάλλος τεχνικός (vid)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του όταν ο Χοσέλου σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στη Μπάγερν και «σφράγισε» για την Ρεάλ την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η Μπάγερν πρέπει να έχει βαρεθεί να βλέπει τη Ρεάλ να τη νικάει, η οποία τώρα θέλει να διεκδικήσει τον 15ο θρίαμβο του Champions League.