Η επική αντίδραση του Ζιντάν στο γκολ του Χοσέλου: Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Γάλλος τεχνικός (vid)

Η επική αντίδραση του Ζιντάν στο γκολ του Χοσέλου: Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Γάλλος τεχνικός (vid)

Κώστας Τόπας 12:58 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 20.05.2024

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του όταν ο Χοσέλου σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στη Μπάγερν και «σφράγισε» για την Ρεάλ την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ρεάλ παρήγαγε άλλη μια μαγική βραδιά Champions League καθώς άφησε εκτός την Μπάγερν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κι εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί θα συναντήσει τη Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ» την 1η Ιουνίου και θα διεκδικήσει την 15η κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» στην ιστορία της.

Το viral tweet του Χοσέλου πριν από 12 χρόνια: «Εχετε κάποιο link για να δω τη Ρεάλ;»
CHAMPIONS LEAGUE

11:33 - 09.05.2024

Το viral tweet του Χοσέλου πριν από 12 χρόνια: «Εχετε κάποιο link για να δω τη Ρεάλ;»

Πριν από 12 χρόνια ο Χοσέλου ζητούσε ένα... link για να παρακολουθήσει διαδικτυακά έναν αγώνα της Ρεάλ. Σήμερα, στα 34 του χρόνια, ο Ισπανός φορ είναι ο μεγάλος ήρωας των Μαδριλένων, μιας και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

Κόντρα στους Βαυαρούς, οι Μαδριλένοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα κι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, με τον Χοσέλου να πετυχαίνει δύο γκολ. Αρχικά, ο 34χρονος πρωταγωνιστής των «μερένχες» εκμεταλλεύτηκε το απίθανο λάθος - στην προσπάθειά του να μπλοκάρει - του Νόιερ κι έκανε το 1-1. Εν τέλει ήρθε και η ανατροπή με τον Ισπανό να δέχεται την μπαλιά του Ρούντιγκερ και ανενόχλητος να σκοράρει για το 2-1 των Μαδριλένων, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα, ένα βίντεο με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αντιδρά στο νικητήριο γκολ του Χοσέλου έγινε viral στα social media.

Αντιδρώντας στο βίντεο, ένας θαυμαστής είπε: «Μου δίνει vibes 2017». Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Σαφώς του λείπει αυτή η ομάδα». Ένας τρίτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Το έκανε ξανά πρώτος για τον Ρονάλντο». Ένας πέμπτος σχολίασε: «Πάντα με την ίδια αντίδραση».

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της ΡεάλΑντσελότι είπε: «Έχει συμβεί ξανά. Κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές, που είναι ανεξήγητο, έχει ξαναγίνει. Ένα σύνολο οπαδών που μας οδηγούν, ένα γήπεδο που μας στηρίζει, μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια ομάδα παικτών που πιστεύουν. Είναι μαγικό. Παίξαμε καλά, νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε τον έλεγχο, δεν χάσαμε το κεφάλι μας όταν σκόραραν και επιστρέψαμε σε αυτό».