Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό στην Καισαριανή

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

© Intime

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό στην Καισαριανή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:37 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 16.11.2023

Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Μπαρτ Σένκεφελντ έγραψε ιστορία κι έβαλε το όνομά του σε μία ξεχωριστή λίστα.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κηφισιάς στην Καισαριανή χάρη στο γκολ του Μαντσίνι (0-1) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η συγκεκριμένη νίκη εκτός από σημαντική, αποτέλεσε και ξεχωριστή για τον αρχηγό του «τριφυλλιού» Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έγραψε ιστορία με την «πράσινη» φανέλα. 

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός στόπερ έφτασε τις 116 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι έγινε ο όγδοος ξένος παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2019. Συνολικά έχει μετρήσει 135 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ, ενώ πανηγύρισε κι ένα Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2021-22. 

Τα τελευταία χρόνια, ο Ολλανδός αποτελεί το σημείο αναφοράς στην ανασταλτική γραμμή του Παναθηναϊκού, ενώ το περιβραχιόνιο αποτελεί την επιβράβευση για τη συνολική του παρουσία.

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ γύρισε στις προπονήσεις, επιστρέφει με Βιγιαρεάλ

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η σημερινή (16/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Δεν πρόκειται για την πρόωρη επιστροφή κάποιου διεθνούς ποδοσφαιριστή, αλλά για την επανεμφάνιση του Χουάνκαρ μετά από 24 ημέρες! Ο Ισπανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στις ασκήσεις μαζί του με τους συμπαίκτες του, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 22 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τη ρίψη κροτίδας.

Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια θα δώσει στον Ιωαννίδη φανέλα... αναπληρωματικού!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:44 - 16.11.2023

Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια θα δώσει στον Ιωαννίδη φανέλα... αναπληρωματικού!

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το σχέδιο της Μπολόνια για να πείσει τον Φώτη Ιωαννίδη να δεχτεί την πρόταση της, θα είναι η δεύτερη του δεύτερου «φουνταριστού» πίσω από τον Σίντνεϊ Φαν Χόιντονκ!

Ασφαλώς, ο Χουάνκαρ δεν πρόκειται να ενσωματωθεί αμέσως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο 33χρονος αμυντικός δύσκολα θα αγωνιστεί εναντίον του Άρη, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.