Διαψεύδει τις επαφές Μέσι - Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα: «Δεν υπάρχει τίποτα τώρα, δεχτήκαμε την απόφαση που πήρε»

Λιονέλ Μέσι - Τζουάν Λαπόρτα

Διαψεύδει τις επαφές Μέσι - Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα: «Δεν υπάρχει τίποτα τώρα, δεχτήκαμε την απόφαση που πήρε»

Δημήτρης Χούπης 14:23 - 19.10.2023

Σε δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη στιγμή, σεβόμενος την απόφασή του στην αρχή της σεζόν.

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Ίντερ Μαϊάμι από τα playoffs του MLS έφερε για ακόμα μια φορά στη συζήτηση τη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά όμως οι φήμες έκαναν λόγο ότι η ομάδα της Βαρκελώνης ήθελαν τον Αργεντινό ως δανεικό τον Ιανουάριο. Κι αυτό λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εξακολουθούν να βαραίνουν τους «μπλαουγκράνα». 

Ο λόγος που βγήκαν αυτές οι φήμες είναι ένας κανονισμός που επιτρέπει σε μία αμερικανική ομάδα να δώσει έναν παίκτη δανεικό σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Αυτή η περίπτωση όμως μπορεί να ισχύσει μόνο εάν αυτή η ομάδα δεν μπει στα playoffs. 

Την ίδια ώρα η Daily Mail είχε υποστηρίξει ότι ο Αργεντινός δεν είχε σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι, χαρακτηρίζοντας τους «μπλαουγκράνα» φαβορί για την απόκτησή του. Ένα ακόμα πιο τρελό σενάριο ανέφερε πως ο Λίο ήθελε να πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, θέλοντας να «αναζωπυρώσει» την κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στις φήμες λοιπόν που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να έχει ξανά επαφές με τον Μέσι, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, τις διέψευσε λέγοντας πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως σεβάστηκε την απόφαση που είχε πάρει ο Αργεντινός στην αρχή της χρονιάς, όταν πράγματι του είχε γίνει κρούση. 

Υπέροχη στιγμή με τον Μέσι να αγκαλιάζει μικρό θαυμαστή που εισέβαλε στο γήπεδο (vids)
WORLD CUP

10:42 - 18.10.2023

Υπέροχη στιγμή με τον Μέσι να αγκαλιάζει μικρό θαυμαστή που εισέβαλε στο γήπεδο (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι προκαλεί αφάνταστες αισθήσεις σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και η επίσκεψή του στη Λίμα στη μεγάλη νίκη της εθνικής Αργεντινής επί του Περού δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

«Ο Μέσι δανεικός; Κάναμε πρόταση στον Μέσι στην αρχή της σεζόν... τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ο Λίο μας είπε την απόφασή του και εμείς τη σεβαστήκαμε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Λαπόρτα.