Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντεστ και η Ουνιόν Βερολίνου παραμονεύει για την απόκτηση του

Σερτζίνο Ντεστ

i

Σερτζίνο Ντεστ/©Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντεστ και η Ουνιόν Βερολίνου παραμονεύει για την απόκτηση του

Κώστας Τόπας 08:24 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:24 - 30.03.2023

Η Μίλαν δεν θα ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του παίκτη και η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει λύση για την κατάσταση αυτό το καλοκαίρι. Στο παιχνίδι της απόκτησης του η Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Σερτζίνο Ντεστ είναι ένα από τα αποτυχημένα στοιχήματα της Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός αμυντικός εξακολουθεί να ανήκει στον καταλανικό σύλλογο κι αναμένεται να ενταχθεί ξανά στην ομάδα του το καλοκαίρι, όταν λήξει η περίοδος δανεισμού του στη Μίλαν. Ωστόσο, το προπονητικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του κι έτσι θα επιδιώξει να βρει μια λύση για να τον ξεφορτωθεί από το ρόστερ.

Ο Ολλανδοαμερικάνος αμυντικός ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του όσο ήταν στον Άγιαξ, δεν κατάφερε να συνεχίσει την εντυπωσιακές του εμφανίσεις τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο στη Μίλαν. Έπαιξε 14 παιχνίδια αυτή τη σεζόν χωρίς να σκοράρει ή να δώσει ασίστ σε κάποιο παιχνίδι.

Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει καλή φήμη στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «90minutos» από τη Γερμανία, η Ουνιόν Βερολίνου φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον Σερτζίνο Ντεστ, ενόψει της νέας σεζόν. Οι Γερμανοί βλέπουν τον νεαρό μπακ ως μία καλή λύση για το rotation και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να χτυπήσουν την πόρτα των «μπλαουγκράνα» για να τον αποκτήσουν.