Έξω φρενών με το πατέρα του ο Φατί, λόγω των δηλώσεών του

Ανσού Φατί

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Έξω φρενών με το πατέρα του ο Φατί, λόγω των δηλώσεών του

Sportal newsroom 21:14 - 29.03.2023

Έξω φρενών φαίνεται ότι είναι ο Ανσού Φατί με τον πατέρα του για τις δηλώσεις που είχε κάνει, ότι αν ήταν στο χέρι του θα τον έπαιρνε από την Μπαρτσελόνα.

Άνω κάτω πάει να γίνει για ακόμα μια φορά φέτος η Μπαρτσελόνα. Ο πατέρας του Ανσού Φατί συγκεκριμένα είχε κάνει δηλώσεις ότι αν ήταν στο χέρι του θα έπαιρνε τον γιο του από εκεί, λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής. Παράλληλα τα έβαλε και με τον τεχνικός της ομάδας Τσάβι για τη διαχείριση του νεαρού Ισπανού. 

Η La Liga διέγραψε τον Γκάβι από την ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

15:43 - 24.03.2023

Η La Liga διέγραψε τον Γκάβι από την ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα

Ο Γκάβι διαγράφηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, έπειτα από αίτημα της La Liga, μιας και η ασφάλιση του 18χρονου μέσου δεν πληροί της προϋποθέσεις που απαιτούνται. Ετσι, ο νεαρός Ισπανός θα επιστρέψει στην Β' ομάδα μέχρι το θέμα να διευθετηθεί.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα από την Mπαρτσελόνα αλλά θέλει να συνεχίσει. Είμαι θυμωμένος ως πατέρας και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Ανσού παίζει λίγα λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο Μπόρι Φατί. 

Το relevo λοιπόν έβγαλε στη φόρα την αντίδραση του παίκτη  στις δηλώσεις του πατέρα του. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο νεαρός Ισπανός δεν είχε καμία γνώση όσων είχε πει ο πατέρας του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είναι αρκετά θυμωμένος μαζί του. Ο 20χρονος μάλιστα φαίνεται ότι ήδη έχει εξηγήσει στην ομάδα για τις δηλώσεις αυτές, λέγοντας ότι αυτά δεν είναι δικά του λόγια. Λέγεται ότι έχει στο μυαλό του να προέβη σε γραπτή δήλωση για αυτή την υπόθεση.

Όσον αφορά όμως το μέλλον του Φατί στην Μπαρτσελόνα ένα παλαιότερο δημοσίευμα είχε κάνει λόγο για αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα. Συγκεκριμένα λόγω του Financial Fair Play οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να διώξουν τέσσερις παίκτες, έναν από κάθε θέση προκειμένου να λύσουν κάποια οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά οι τραυματισμοί του τον τελευταίο καιρό μπορεί να αποδειχθεί ως μειονέκτημα για την ενδεχόμενη απόκτησή του από άλλη ομάδα.