Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για τη μάχη της πρόκρισης στο «Teddy Stadium» - Δύο αλλαγές σε σχέση με το 0-0 της Τούμπας

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για τη μάχη της πρόκρισης στο «Teddy Stadium» - Δύο αλλαγές σε σχέση με το 0-0 της Τούμπας

Μάνος Τσαλγατίδης 19:24 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 03.08.2023

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στο Ισραήλ.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη «μάχη» με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον Δικέφαλο να θέλει μόνο τη νίκη, μετά το 0-0 της Τούμπας, για να προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 και με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Έκονγκ και Κεντζιόρα να απαρτίζουν εκ νέου την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο επιστρέφει στην ενδεκάδα, αφού εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής, με τον Στέφαν Σβαμπ να αποτελεί τον παρτενέρ του και τον Χάρη Τσιγγάρα να μένει στον πάγκο.

Αλλαγή υπάρχει και στη μεσοεπιθετική τριάδα με τον Κάλεντ Νάρεϊ να ξεκινά βασικός, αντί του Γιάννη Κωνσταντέλια, μαζί με τους Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Φημολογία ότι κλείνει Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:13 - 03.08.2023

Φημολογία ότι κλείνει Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ

Ο παίκτης που απασχολεί εδώ και εβδομάδες τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι τελικά θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς πληροφορίες από την Τουρκία τον φέρνουν μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στη κορυφή της επίθεσης ξεκινά εκ νέου ο Μπράντον Τόμας.

Στον πάγκο του Δικεφάλου βρίσκονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκης, Νέσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Φ. Σοάρες, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Σαμάτα, Τζίμας