Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας για τον Μπενζεμά: «Έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση» (vid)

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Aurelien Meunier/Getty Images/Ideal Images

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας για τον Μπενζεμά: «Έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση» (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 18.10.2023

O υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, υποστήριξε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά έχει δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, μία οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική σε αρκετές χώρες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει εμπλακεί σε πολλές διαμάχες, που συχνά συνδέονται με θέματα εντός γηπέδου. Με αφορμή αυτό, του απηύθυνε μια πολύ σοβαρή κατηγορία από μέλος της γαλλικής κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNews, ο Ζεράλδ Νταρμανέν, ο οποίος είναι υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, κατηγόρησε τον Καρίμ Μπενζεμά για δεσμούς με μια ομάδα με το όνομα «The Muslim Brotherhood», η οποία αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από πολλές χώρες. Οπως η Αίγυπτος, η Συρία, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία, τα ΗΑΕ και η Αυστρία.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει περιβόητους δεσμούς, όπως όλοι γνωρίζουμε, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μπενζεμά δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Νταρμανέν, Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν διέφυγε ποτέ να μιλήσει και είναι απίθανο να αλλάξει την προσέγγισή του σε αυτό το θέμα. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος αστέρας της Αλ Ιτιχάντ στοχοποιείται αυτή την εβδομάδα, καθώς πριν από μερικές ημέρες τον αποκάλεσε «π* γιο», ο πρώην τερματοφύλακας της La Liga, Ντουντού Αουάτ, αφού ο Γάλλος επιθετικός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έδειξε την στήριξή του στους κατοίκους της Γάζας και προς τον λαό της Παλαιστίνης.

Κι όλα αυτά μάλιστα, ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας τα είπε την ώρα που η Μέση Ανατολή φλέγεται και μία ημέρα μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο κατά την οποία δολοφονήθηκαν δύο Σουηδοί.