Η συγγνώμη του Σάκα μέσω Instagram για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Μπουκάγιο Σάκα

i

Photo by Stuart MacFarlane/Getty Images/Ideal Images

Η συγγνώμη του Σάκα μέσω Instagram για το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Ο Μπουκάγιο Σάκα απολογήθηκε μέσω των social media, για το χαμένο πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ και την εκτός έδρας ισοπαλία των «Κανονιέρηδων» (2-2).

Η Άρσεναλ κατάφερε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο «Ολυμπιακό Στάδιο», η Γουέστ Χαμ έφερε το ματς στα ίσα και πήρε μία σπουδαία ισοπαλία (2-2).

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν ο Σάκα, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 1-2 κι αστόχησε, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να έρθει η ισοφάριση. Ο Άγγλος εξτρέμ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του και πάλι, ενώ με αυτό το αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε τη διαφορά της στους 4 πόντους, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Σάκα θέλησε να απολογηθεί μέσω Instagram στους οπαδούς της ομάδας του για το χαμένο πέναλτι, ενώ επίσης ανέλαβε την ευθύνη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, πάντα θα αναλαμβάνω την ευθύνη. Σας ζητώ συγγνώμη Κανονιέρηδες και θα κάνω τα πάντα για να επανορθώσω».