Μπρούνο Φερνάντες για Κριστιάνο: «Κι εγώ θα θύμωνα αν ήμουν στον πάγκο»
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Μπρούνο Φερνάντες για Κριστιάνο: «Κι εγώ θα θύμωνα αν ήμουν στον πάγκο»

Κώστας Τόπας 12:35 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 07.12.2022

Ούτε ο Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται πως χάρηκε ιδιαίτερα με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους Πορτογάλους, κόντρα στην Ελβετία, όπου κρινόταν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στη θέση του να περάσει τον 21χρονο επιθετικό, Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος στο τέλος τον έβγαλε κι ασπροπρόσωπο.

Εξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο: «Ξεχάστηκαν όλα όσα έκανε και τώρα δεν τον χρειάζονται»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:32 - 07.12.2022

Εξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο: «Ξεχάστηκαν όλα όσα έκανε και τώρα δεν τον χρειάζονται»

Η Έλμα Αβέιρο, αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε τα πυρά της εναντίον του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον άφησε εκτός ενδεκάδας από το κρίσιμο παιχνίδι με την Ελβετία.

Ο Σάντος πέρασε τον 37χρονο Πορτογάλο αστέρα στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Ελβετούς, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από την οικογένεια του Πορτογάλου σταρ. Ακόμα και ο συμπατριώτης του κι άλλοτε συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες υποστήριξε ότι είναι απόλυτα λογικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο να θυμώσει και να εκνευριστεί με την απόφαση του προπονητή του.

«Πιστεύεις ότι αρέσει σε κανέναν να είναι στον πάγκο; Δεν νομίζω ότι ο Κριστιάνο θα ήταν χαρούμενος. Αν ο προπονητής με έβαζε στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι, θα ήμουν θυμωμένος. Όταν ο Κριστιάνο παίζει και η ομάδα χάνει, όλοι μιλούν. Είναι ο πιο διάσημος παίκτης στον κόσμο. Κανείς δεν είναι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο στον αθλητισμό, όχι στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Φερνάντες στους δημοσιογράφους.