Μπρούνο Φερνάντες: «Κι εγώ νόμιζα πως σκόραρε ο Κριστιάνο»

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει

i

Μπρούνο Φερνάντες/ © twitter

Μπρούνο Φερνάντες: «Κι εγώ νόμιζα πως σκόραρε ο Κριστιάνο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:20 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 29.11.2022

Ακόμα και ο Μπρούνο Φερνάντες, ο πραγματικός σκόρερ του πρώτου τέρματος της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη πίστεψε αρχικά πως το γκολ το είχε σημειώσει ο συμπαίκτης του.

Τελικά ακούμπησε ή δεν ακούμπησε την μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Πολύ μεγάλη συζήτηση έχει γίνει από χθες βράδυ με το αν η «CR7» βρήκε τη μπάλα στη σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες και την έστειλα στα δίχτυα της εστίας της Ουρουγουάης. 

Στην αρχή η FIFA είχε χρεώσει το γκολ στον 37 σούπερ σταρ. Λίγο αργότερα όμως το γκολ χρεώθηκε στον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως δήλωσε και ο Μπρούνο Φερνάντες μετά τη λήξη του ματς και εκείνος στην αρχή πίστευε πως είχε σκοράρει ο συμπαίκτης του. 

«Πανηγύρισα κι εγώ θεωρώντας αρχικά πως σκόραρε ο Κριστιάνο. Νόμιζα σε πρώτη φάση πως είχε ακουμπήσει την μπάλα. Η πρόθεσή μου ήταν να κάνω σέντρα. Όπως και να’ χει, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και δεν έχει σημασία ποιος σκόραρε. Ξέρουμε πως ο Κριστιάνο είναι στράικερ, ένα γκολ είναι πιο σημαντικό για έναν στράικερ, αλλά το θέμα είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας και προκριθήκαμε», είπε ο σκόρερ και των δύο γκολ στη χθεσινή νίκη της Πορτογαλίας.