Τέλος από τη Νάπολι ο Γκαρσία, αναλαμβάνει ο Τούντορ

Ίγκορ Τούντορ

i

PrtScr

Τέλος από τη Νάπολι ο Γκαρσία, αναλαμβάνει ο Τούντορ

Κώστας Τόπας 09:20 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 13.11.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φέρεται ότι αποφάσισε να απολύσει τον Ρούντι Γκαρσία κι έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ρούντι Γκαρσία πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι μετά την ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Έμπολι την Κυριακή (12/11). Οι οπαδοί των «παρτενοπέι» αποδοκίμασαν τον Γάλλο προπονητή μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε να τον απολύσει.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Γκαρσία δεν θα βρίσκεται από τη νέα εβδομάδα στο προπονητικό της Νάπολι, ενώ ο Ντε Λαουρέντις αναζητά τον διάδοχό του. Αρκετοί υποψήφιοι έχουν ήδη συνδεθεί με την τεχνική ηγεσία, από τον πρώην προπονητή της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι, μέχρι τον Φάμπιο Καναβάρο, πρώην αμυντικό των «παρτενοπέι» και νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας το 2006.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρσία στο «Στάδιο Μαραντόνα». Ο πρώην Κροάτης αμυντικός, πρώην προπονητής της Ουντινέζε, της Ελλάς Βερόνα και της Μαρσέιγ, διαπραγματεύτηκε με τη Νάπολι το καλοκαίρι και οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά μετά την ήττα της Νάπολι από την Έμπολι.

Ο Τούντορ θέλησε να πάρει λίγο χρόνο, οπότε η Νάπολι πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα για να ορίσει τον διάδοχο του Γκαρσία. Οπως όλα δείχνουν πάντως είναι θέμα χρόνου για την έναρξη της συνεργασίας τους.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!