Νεϊμάρ για τον καβγά του με τον Λουίς Κάμπος: «Μαλώνω και με την κοπέλα μου και δεν χωρίζουμε»
i

Νεϊμάρ/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Νεϊμάρ για τον καβγά του με τον Λουίς Κάμπος: «Μαλώνω και με την κοπέλα μου και δεν χωρίζουμε»

Κώστας Τόπας 11:32 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 14.02.2023

Ο Νεϊμάρ πήρε θέση για την διαμάχη που είχε με τον Λουίς Κάμπος, η οποία έφερε την έκρηξη στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, επιβεβαίωσε την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια της ομάδας με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τον Μαρκίνιος και τον Λουίς Κάμπος και στη συνέχεια ξεκίνησε το... κυνήγι για τον χαφιέ των αποδυτηρίων.

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, σχετικά με τις φήμες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο για όσα συμβαίνουν στις τάξεις των Παριζιάνων. Συγκεκριμένα, στη Γαλλία ανέφεραν ότι ο Κάμπος εισέβαλε στα αποδυτήρια μετά την ήττα με 3-1 από τη Μονακό και κατηγόρησε τους παίκτες για έλλειψη επιθετικότητας, αλλά κάποιοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρέμβασή του.

«Έχουμε μαλώσει αλλά συμβαίνει πάντα. Μαλώνω και με την κοπέλα μου και δεν χωρίζουμε, συνεχίζουμε μαζί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγάπη, μερικές φορές μαλώνεις για να βελτιωθείς. Οι συζητήσεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου και μας βοήθησαν να ξέρουμε τι πιστεύει ο καθένας μας. Είμαι αθλητής και αυτά τα πράγματα μπορεί να επηρεάσουν αλλά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα προκύπτουν. Είναι λίγο λυπηρό γιατί πρέπει να μείνει μεταξύ μας, δεν πρέπει να βγει, γιατί είναι μέρα με τη μέρα και πρέπει να πάμε μαζί. Όταν βγαίνει αυτό είμαστε ενοχλητικοί, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς βγαίνει. Μερικές φορές είναι αληθινές και μερικές φορές δεν είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Νεϊ».