Νέο «κράξιμο» σε Νεϊμάρ: «Ήταν σε πάρτι, αυτό δείχνει πόσο πόνεσε για τον Πελέ»
i

Νεϋμάρ / ©INTIME

Νέο «κράξιμο» σε Νεϊμάρ: «Ήταν σε πάρτι, αυτό δείχνει πόσο πόνεσε για τον Πελέ»

Sportal newsroom 12:38 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 05.01.2023

Επίθεση κατά του Νεϊμάρ έκανε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Βάλτερ Καζαγκράντε, για την απουσία του από τη κηδεία του Πελέ.

Ο λαός της Βραζιλίας είπε «αντίο» στον Πελέ και πλήθως κόσμου βρέθηκε στη κηδεία του τη Τρίτη (3/1). Υπολογίζεται ότι πάνω από 230.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Σάντος για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει η Βραζιλία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Σελεσάο», Βάλτερ Καζαγκράντε, τάχθηκε κατά των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, ενεργών και μη, για την απουσία τους από τη κηδεία του Πελέ. Μεταξύ αυτών ήταν ο Νεϊμάρ και ο Κακά.

Η πρώτη χώρα που αποδέχθηκε την πρόταση του Ινφαντίνο να ονομάσει ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ
REST OF THE WORLD

09:49 - 05.01.2023

Η πρώτη χώρα που αποδέχθηκε την πρόταση του Ινφαντίνο να ονομάσει ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ

Η πρόταση του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο για κάθε χώρα να ονομάσει ένα στάδιο με το όνομα του θρύλου της Βραζιλίας Πελέ έχει ήδη γίνει αποδεκτή από ένα έθνος.

«Οι πέντε φορές πρωταθλητές πρέπει να ενωθούν (όπως έκαναν για να μου επιτεθούν) για να τιμήσουν τον Πελέ. Πού είναι ο Κακά, που είπε ότι οι Βραζιλιάνοι δεν αναγνωρίζουν τα είδωλά τους; Λοιπόν, Κακά, μετά από αυτό που είδαμε ήταν ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι αυτός που δεν αναγνωρίζει τα μεγάλα είδωλα», ανέφερε για τον παλαίμαχο παίχτη της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τον εκπροσωπούσε ο πατέρας του, αλλά τα ξημερώματα ήταν σε ένα πάρτι και χόρευε σάμπα, αυτό δείχνει όλο τον πόνο που ένιωσε για τον θάνατο του βασιλιά Πελέ», ήταν τα λόγια του για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.