Νέο «σοκ» στην Παρί: Θέλει να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ!

Ο Χέντερσον σε μονομαχία με τον Νεϊμάρ.

i

©intime

Νέο «σοκ» στην Παρί: Θέλει να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ!

Κώστας Τσιακλής 18:44 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 07.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι θα χάσει ακόμα ένα αστέρι της αφού ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι θέλει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι θα χάσει ακόμα ένα αστέρι της αφού ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι και ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας αφού αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους. Σαν να μην έφταναν αυτά στους Γάλλους, φαίνεται ότι θα χάσουν και το τρίτο αστέρι της επιθετικής τους γραμμής. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, L' Equipe, ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η πρόθεση έρχεται να δέσει με τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα.

Τη σχετική είδηση είχε κάνει γνωστή ο δημοσιογράφος, Μακμπούτ Αλ-Μαρί, ο οποίος είχε πει πως ο Νεϊμάρ θα πάει με τη μορφή δανεισμού στους «μπλαουγκράνα», μιας και η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις που πιθανόν να έχουν οι Παριζιάνοι. Πάντως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Τσάβι δεν είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο όμως ίσως αλλάξει γνώμη μετά την αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η δήλωση του Νεϊμάρ που έλεγε ότι θα έμενε στην Παρί και τη νέα σεζόν

Η πρόθεση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει σκάει ουσιαστικά σαν «κεραυνός εν αιθρία» αφού πρόσφατα ο 31χρονος είχε παραχωρήσει δηλώσεις, στις οποίες είχε πει πως θα παραμείνει στην Παρί και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρομερές σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς. Ανεξάρτητα, όμως από αυτό, εγώ θα βρίσκομαι εκεί. Έχω συμβόλαιο με την Παρί και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο από κανέναν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Πλέον τα σενάρια για το μέλλον του Νεϊμάρ θα δίνουν και θα παίρνουν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν με 222 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπαρτσελόνα.