Νέος πρόεδρος στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης – Τα τυπικά για Νιαρχάκο

Νέος πρόεδρος στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης – Τα τυπικά για Νιαρχάκο

Sportal newsroom 17:07 - 27.05.2023

Νέος πρόεδρος στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, έτοιμος για την επιστροφή ο Νιαρχάκος.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ο μικρότερος γιος του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη, θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ανασυγκροτήθηκε τις τελευταίες μέρες και μέλη του είναι οι: Χριστοβασίλης Παναγιώτης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Κώστας Χρήστος Αντιπρόεδρος, Μπέλλος Κωνσταντίνος Μέλος, Ιωάννου Γεώργιος Μέλος, Οικονόμου Γεώργιος Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. ορίστηκε μέχρι τις 10/9/2023 και δύναται να παραταθεί μέχρι την πρώτη Γ.Σ. μετά απ’ αυτήν την ημερομηνία.

Στο μεταξύ, συγκλήθηκε έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το επόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 14:00 με θέματα τον διορισμό νέων μελών Δ.Σ. και διάφορα άλλα θέματα.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου κι αφού οργανωθούν και κάποια θέματα της ΠΑΕ, όπως το νέο προπονητικό στο ΠΕΑΚΙ, η στελέχωση της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου, οι μεταγραφές, αναμένεται και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση των αδερφών Χριστοβασίλη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, παράλληλα, θα επιστρέψει για τρίτη φορά ο Δημήτρης Νιαρχάκος και θ’ αναλάβει το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον Άρη. Θα αποτελέσει έτσι το δεξί χέρι των αδερφών Χριστοβασίλη στη λειτουργία της ομάδας της Ηπείρου.

Οι αδερφοί Χριστοβασίλη συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα κι έδωσαν τα χέρια, ενώ η επιστροφή του Νιαρχάκου αποτελούσε και επιθυμία του εκλιπόντος Γιώργου Χριστοβασίλη, αφού είχαν εξαιρετική συνεργασία για 9,5 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Νιαρχάκος, βρίσκεται ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων και ετοιμάζεται να αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντα του. Ερωτηματικό αποτελεί και το τι θα πράξει ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Καρβέλης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.