Νικοπολίδης: «Γι' αυτό δεν πιστεύω στην Αργεντινή» (vid)
i

Αντώνης Νικοπολίδης/ ©Glomex

Νικοπολίδης: «Γι' αυτό δεν πιστεύω στην Αργεντινή» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:15 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 06.12.2022

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» και εξέφρασε την άποψή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενήθηκε χθες βράδυ (5/12) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ώρα Μουντιάλ» και μίλησε για το Μουντιάλ 2022. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας έχρισε τα δικά του φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υποστήριξε πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της Γαλλίας κόντρα στην Αγγλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε τον λόγο που δεν πιστεύει πως η Αργεντινή θα στεφθεί πρωταθλήτρια. «Η Αργεντινή είναι από τα φαβορί, αλλά έχει πάρα πολύ άγχος κι υπερβάλουν, έχουν το άγχος ότι πρέπει να το πάρουν για την Αργεντινή και έχουν ένα ακόμα άγχος ότι πρέπει να το πάρουν για τον Μέσι.

Μπαίνουν στα παιχνίδια και δεν το χαίρονται, βάζουν ένα γκολ και προσπαθούν να το προστατέψουν ενώ έχουν την ποιότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από το να σκοράρουν μόνο μια φορά. Κι αυτό μου δείχνει ότι δεν θα αντέξουν στο τέλος. Αν και οι ομάδες που περνούν δυσκολίες να περάσουν τους ομίλους, να περάσουν ένα ματς με δυσκολία, με τρίτη δυσκολία όταν θα φτάσουν στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και θα συναντήσουν τη δυσκολία θα μπορέσουν να αντιδράσουνε. Σε αντίθεση με την Βραζιλία που τους ήρθαν όλα εύκολα», είπε ο Νικοπολίδης. 

Lioneeeeeel Messiiiiiii, this way!

Lioneeeeeel Messiiiiiii, this way!

Παρά το γεγονός πως λίγα πράγματα δεν έχουν ειπωθεί για τη σχέση της Αργεντινής με το ποδόσφαιρο, τον Μαραντόνα, τον Μέσι, κάθε φορά μένεις με ανοικτό το στόμα μπροστά στο πάθος για την εθνική τους ομάδα. Γράφει από το Κατάρ ο Σωτήρης Κωσταβάρας

Ακόμα ο παλαίμαχος πορτιέρε δήλωσε: «Ο Άλισον είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, εγώ είμαι φαν του Τερ Στέγκεν».