Η Νιούκαστλ πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Η Νιούκαστλ πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Sportal newsroom 23:56 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 28.09.2023

Η Νιούκαστλ με γκολ του Ίσακ νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Νιούκαστλ λύγισε την πρωταθλήτρια Αγγλίας κι Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι και την άφησε εκτός Carabao Cup.

Οι «ανθρακωρύχοι» μπροστά στο κοινό τους που δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με 1-0 και να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Το γκολ για τη Νιούκαστλ σημείωσε στο 53' ο Σουηδός διεθνής φορ Αλέξαντερ Ίσακ με πλασέ από κοντά, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια κι ασίστ του Ζοέλιγκτον.

Η Σίτι, πάντως, δεν πήγε γι' αγγαρεία στο Νιούκαστλ. Στο 18' ο Άλβαρες βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε, αλλά νικήθηκε από τον Πόουπ. Στο 24', παράλληλα, ο Ντάμετ σταμάτησε τον Γκρίλις πριν μπει στην περιοχή κι εκτελέσει.

Στο 29' ο Άλβαρες βρέθηκε αριστερά εντός περιοχής και σούταρε με το αριστερό, αλλά σπατάλησε την ευκαιρία. Στο 33' η κεφαλιά του Γκβαρντιόλ έφυγε άουτ.

Στο 41' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μέρφι βγήκε τετ α τετ με τον Ορτέγκα και πλάσαρε, ωστόσο, ο γκολκίπερ της Σίτι απέκρουσε.

Αποκλεισμός για Μπράιτον από την Τσέλσι - Γκολάρα του Σομποζλάι που έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ - Δύσκολη πρόκριση για Γουέστ Χαμ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:46 - 27.09.2023

Αποκλεισμός για Μπράιτον από την Τσέλσι - Γκολάρα του Σομποζλάι που έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ - Δύσκολη πρόκριση για Γουέστ Χαμ

Εκτός Καραμπάο Καπ η Μπράιτον από την Τσέλσι. Πρόκριση με γκολάρες η Λίβερπουλ. Πέρασε αν και ζορίστηκε η Γουέστ Χαμ. Στην επόμενη φάση και η Άρσεναλ με τη νίκη απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα που δεν χωνεύει την ήττα, ούτε στην λιγότερο σημαντική διοργάνωση, είχε παράπονα από τη διαιτησία και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.