Νίκη παραμονής για την Μονπελιέ στην έδρα της Νις

Νίκη παραμονής για την Μονπελιέ στην έδρα της Νις

Στέλιος Βαρδάκης 23:59 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 09.03.2024

Τεράστιας σημασίας νίκη (2-1) για την Μονπελιέ στην έδρα της Νις με την οποία κατάφερε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Πολύ σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε η Μονπελιέ στην έδρα της Νις και κατάφερε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στα του ματς, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Τοντιμπό μόλις στο 10' της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα που έγινε μέσα στη περιοχή από εκτέλεση κόρνερ, ο αμυντικός της Νις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Άμεση ήταν η απάντηση από του γηπεδούχους που ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπογκά σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Λαμπόρντ, και έκανε το 1-1.

Οι ισορροπίες του σκορ άλλαξαν ξανά στο 43'. Ο διαιτητής μετά από χρήση του VAR έδειξε το σημείο της άσπρης βούλας και Σαβανιέρ ευστόχησε στο πέναλτι δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν αν σκοράρουν με τη Μονπελιέ να αντέχει στην πίεση που της άσκησε η Νις και οι ισορροπίες στο σκορ δεν άλλαξαν.

Στην 12η θέση σκαρφάλωσαν οι φιλοξενούμενοι που έχουν 26 βαθμούς. Στην 5η θέση με 40 βαθμούς οι γηπεδούχοι που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και συνεχίζουν τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα.

Η 25η αγωνιστική της Ligue 1:

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική: