Ταξιδεύει στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

i

©intime

Ταξιδεύει στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Γιάννης Λιβανός • 21:30 - 19.12.2023

Ο Στιβ Κούπερ αποχώρησε από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να είναι έτσι προ των πυλών για να αναλάβει τους «κόκκινους».

Την επόμενη μέρα στην τεχνική της ηγεσία φαίνεται πως βρήκε η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς η συνεργασία της με τον Στίβ Κούπερ, τον άνθρωπο που την ανέβασε στην Premier League ολοκληρώθηκε. 

Κύριος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Ουαλού είναι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Ο Πορτογάλος είχε κινήσει το ενδιαφέρον της Φόρεστ και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. 

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος βρίσκεται καθ' οδόν για την Αγγλία, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» και να τους αναλάβει. 

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο 49χρονος θα αναλάβει αγγλική ομάδα. Συγκεκριμένα έχει κάτσει στον πάγκο της Γουλβς, στην οποία τέσσερα χρόνια, όντας αυτός που ανέβασε τους «λύκους» στην Premier League. Μετά την ομάδα του Γουλβερχάμπτον, ο Πορτογάλος ανέλαβε την Τότεναμ, στην οποία όμως έκατσε μόνο για 17 αγώνες. 

Στη συνέχεια πήγε στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ, που ούτε εκεί κατάφερε να μείνει πάνω από έξι μήνες, αφού αποκτήθηκε τον Ιούλιο και έφυγε τον Νοέμβριο. Ακόμη ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έχει αποτελέσει προπονητής της Πόρτο, της Βαλένθια,  της Ρίο Άβε, ενώ έχει περάσει και από την Ελλάδα, όταν ήταν προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού