Η... Φυλακή FC ανακοίνωσε τον Ντάνι Άλβες

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Η... Φυλακή FC ανακοίνωσε τον Ντάνι Άλβες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:46 - 22.02.2024

Viral έγινε μία ανάρτηση στο Twitter, μέσω της οποίας η «Prison FC» ανακοίνωσε τον Ντάνι Άλβες.

Την Πέμπτη (22/2) το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας έκρινε πως ο Ντάνι Άλβες είναι ένοχος, για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης Κάπως έτσι, ο πρώην ποδοσφαιρικό αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας θα περάσει τη ζωή του στη φυλακή για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, λοιπόν, το Twitter πήρε... φωτιά, με τις αναρτήσεις που αφορούν τον Βραζιλιάνο άσο να είναι χιλιάδες. Μία από αυτές έγινε Viral και προέκυψε από μία σελίδα, η οποία θέλησε να «πικάρει» τον 40χρονο πάλαι ποτέ αμυντικό. Συγκεκριμένα, η... Prison FC ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλβες, με μία χιουμοριστική λεζάντα. «Η Prison FC έχει την τιμή να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, σε μία συμφωνία που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα 4,5 χρόνια», ανέφερε συγκεκριμένα η σελίδα.

Σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Εκείνη τη νύχτα γύρισε σπίτι μεθυσμένος»


Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες, για την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης. Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε το περιστατικό και την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι της άγγιξε τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα παρά τη θέλησή της.

Μία από τις καταθέσεις που τον «έκαψαν» ήταν και από τη σύζυγό του, η οποία μίλησε για εκείνο το βράδυ τονίζοντας ότι είχε γυρίσει σπίτι μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ.

«Γύρισε σπίτι πολύ μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ. Έπεσε πάνω στη ντουλάπα και μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι. Δεν άξιζε να του μιλήσω όταν γύρισε, ήταν καλύτερο να το αφήσω για την επόμενη μέρα», ήταν τα λόγια της Τζοάνα Σανθ αρχικά.

Η περιουσία του Ντάνι Άλβες: Μισθοί, περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις κι εταιρείες (vid)
REST OF THE WORLD

15:44 - 05.02.2024

Η περιουσία του Ντάνι Άλβες: Μισθοί, περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις κι εταιρείες (vid)

Ξκίνησε η δίκη του Ντάνι Άλβες, για σεξουαλική επίθεση αφού πέρασε ένα χρόνο σε προληπτική κράτηση. Οι μισθοί, τα περιουσιακά στοιχεία, οι επενδύσεις και οι εταιρείες του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

«Τον ρώτησα μέσω What΄s Up αν θα ερχόταν σπίτι για δείπνο και μου είπε όχι. Μετά δεν θυμάμαι. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ», πρόσθεσε στη συνέχεια.