Νταρίντα: «Κρύβουν παγίδες τέτοια παιχνίδια, να δείξουμε στον Παναιτωλικό ότι δεν έχει καμία τύχη»

Βλαντιμίρ Νταρίντα

i

©Intime

Νταρίντα: «Κρύβουν παγίδες τέτοια παιχνίδια, να δείξουμε στον Παναιτωλικό ότι δεν έχει καμία τύχη»

Αλέξης Σαββόπουλος 15:20 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 05.03.2024

Ο έμπειρος Τσέχος μέσος του Άρη αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στον τελικό.

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Άρη και με πλήθος παραστάσεων, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, μιλώντας για την αυριανή ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, δεν έκρυψε την αδημονία του, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να κρούσει κα τον κώδωνα του κινδύνου: «Περιμένουμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και με μεγάλες προσδοκίες. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στον τελικό. Αυτά τα παιχνίδια έχουν παγίδες, οπότε πρέπει να μπούμε να απόλυτη συγκέντρωση και να δείξουμε στον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα ότι δεν έχει καμία τύχη. Να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να σκοράρουμε» είπε αρχικά ο Τσέχος και τόνισε ότι η επιθυμία του κόσμου ταυτίζεται και με τη δική του: «Το θέλω πολύ εγώ και φυσικά όλη η ομάδα. Έχω έρθει στον Άρη για τίτλους. Ο τελευταίος μου ήταν πριν αρκετά στην Τσεχία με την Πλζεν αλλά δεν έπαιζα πολύ τότε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την μεγάλη ευκαιρία να πάμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Θα σημαίνει πολλά για τον Άρη και για εμένα».

Έκανε παράλληλα κι το δικό του κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο: «Μακάρι να έχουμε πολύ κόσμο αύριο να μας υποστηρίξει και να μας βοηθήσει, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στον τελικό».

Για τα play offs που ακολουθούν στο… καπάκι ο 33χρονος μέσος του Άρη είπε: «Το μυαλό μας για την ώρα είναι στο Κύπελλο. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για τα play offs. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά με καλά και ωραία παιχνίδια. Εφόσον όλα πάνε καλά αύριο, θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλά και για τον τελικό».

Τέλος για τη συνεργασία του με τον συμπαίκτη του στα χαφ, Μάνου Γκαρθία έσταζε μέλι: «Νιώθω άνετα μαζί του. Είναι καλός με τη μπάλα και θέλει τη μπάλα στα πόδια του. Δημιουργεί και μπορεί να περνάει τη μπάλα μπροστά ώστε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή».

Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»

Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε η ομάδα του, την δική του απόδοση και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο εν όψει του επαναληπτικού.