Ντε Πολ: Η επανένωση του παγκόσμιου πρωταθλητή με την σύντροφό του (pics & vid)
i

Ροντρίγκο Ντε Πολ/ © Twitter @rodrigodepaul

Ντε Πολ: Η επανένωση του παγκόσμιου πρωταθλητή με την σύντροφό του (pics & vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:00 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 22.12.2022

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ ένα μήνα σχεδόν μετά την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ βρέθηκε στην αγκαλιά της Τίνι Στόεσελ.

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος. Ο 28χρονος μέσος επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα χέρια του. Η Αργεντινή μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό έφθασε στην τρίτη κατάκτηση Μουντιάλ και ο Ντε Πολ ήταν από τους διακριθέντες για την «αλμπισελέστε». 

Ο 28χρονος μέσος της Αργεντινής και της Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε από τα γήπεδα του Κατάρ και βρέθηκε στην αγκαλιά της συντρόφου του. Είναι σε σχέση περίπου μισό χρόνο με την Τίνι Στόεσελ. Ένας μήνας περίπου μακριά ήταν αρκετός για να αναθερμάνει τον έρωτα ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Θυμίζουμε ότι όταν ο Ροντρίγκο Ντε Πολ ήταν στο Κατάρ μοιράστηκε στο Instagram ότι: «Όταν πολλοί κατέβαιναν ή επαναλάμβαναν μ......., μου έπιανες το χέρι και μου έλεγες ότι δεν είμαι μόνος. Όταν ξεκίνησε αυτή η τρέλα, σου είπα ότι δεν θα σε απογοητεύσω, ότι θα έμενα μέχρι την τελευταία μέρα. Εδώ κρατάμε τον λόγο μας... Θα σε πάρω αγκαλιά σύντομα, περίμενε λίγο ακόμα... Ευχαριστώ. Σε αγαπώ». Η απάντηση της Τίνι Στόεσελ στον Ντε Πολ ήταν: «Σ 'αγαπώ, σε ευχαριστώ για αυτά τα λόγια και που μου έδωσες τόση αγάπη. Πάμε Αργεντινή».