Ντέμης: «Η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού είναι σαν να ήταν στημένος ο διαιτητής» – Το σχόλιο για τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες

Ντέμης Νικολαΐδης

i

©Ντέμης Νικολαΐδης/PrtScr

Ντέμης: «Η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού είναι σαν να ήταν στημένος ο διαιτητής» – Το σχόλιο για τις φάσεις που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες

Sportal newsroom 21:40 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 25.04.2023

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στον Elite Νταβίντε Μάσα χωρίς να πάρει θέση για τις φάσεις που φωνάζουν οι γηπεδούχοι.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ένα ματς στο οποίο κυριαρχεί η συζήτηση για τη διαιτησία του Ιταλού ρέφερι Νταβίντε Μάσα. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ουσιαστικά στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μάσα είναι κορυφαίος διαιτητής και ότι όλες οι ομάδες με πρώτο τον Ολυμπιακό, φωνάζουν για Elite. Οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίζονται κι ανάλογα. Ο Νικολαϊδης δεν στάθηκε στο αν οι αποφάσεις του Ιταλού ήταν σωστές ή λάθος, αλλά στο ότι η αντιμετώπισή του είναι σαν να ήταν στημένος. «Αν κι αυτός που είναι Elite δεν μας κάνει, τότε ποιον να φέρουμε;», ήταν το νόημα του σχολίου του Νικολαϊδη.

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:09 - 24.04.2023

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Τα διεθνή ΜΜΕ για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Τα επεισόδια στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ έκαναν τον γύρο του κόσμου, με αρκετά από τα γνωστότερα ΜΜΕ του εξωτερικού να κάνουν αναφορά για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Τι θέλουμε; Elite δεν θέλουμε; Από κορυφαία πρωταθλήματα. Με πρώτο τον Ολυμπιακό να το φωνάζει κι εμείς μαζί του, να έρχονται καλοί διαιτητές», είπε αρχικά ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού ήταν σαν να είναι στημένος ο διαιτητής. Αν είναι στημένος ένας Elite από προηγμένο πρωτάθλημα, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Ποιον να φέρουμε; Δεν λέω να μην έχουμε παράπονα. Ο Ρέαμπτσιουκ, που φωνάζει για φάουλ ο Ολυμπιακός στο τρίτο γκολ, δεν έβαλε αντίσταση στον Άμραμπατ. Εγώ είδα έναν διαιτητή που άφησε το παιχνίδι κι αυτό βόλεψε την ΑΕΚ, διότι είναι πιο αθλητική ομάδα».

Στο τέλος του σχολίου του ο Ντέμης είπε κάτι με νόημα: «Είδα κι έναν διαιτητή να μην συμπαθεί πολύ τον Ολυμπιακό. Διάβασα τι είπε ότι δέχθηκε κλοτσιά στα γεννητικά όργανα. Μπορεί, λοιπόν, να έρθει κάποιος «θυμωμένος». Που δεν πρέπει να είναι θυμωμένος. Έχει μία καριέρα αυτός ο διαιτητής. Μου έχει τύχη ως ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη. Επειδή έπεφτα εύκολα ο διαιτητής δεν μου έδινε κάτι. Όταν σταμάτησα με σεβάστηκε».

Όσον αφορά τις δύο φάσεις που σήκωσαν τη μεγαλύτερη κουβέντα ο πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι είδε πέναλτι στον Βίντα, ενώ για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, σχολίασε ότι ο Ρέαμπτσιουκ άρχισε να πέφτει πριν τον ακουμπήσει ο Άμραμπατ. 

«Βάλαμε εδώ στο στούντιο πέντε φάσεις και ο καθένας είχε τη δική του άποψη. Ήταν υποκειμενικό. Εγώ είδα πέναλτι αφού βρήκε το γόνατο του Βίντα (σ.σ. στη φάση για το 1-2). Τώρα να καθόμαστε να λέμε πέφτει από αυτό, δεν πέφτει… Στη φάση με Άμραμπατ και Ρέαμπτσιουκ. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάουλ. Με το που ακουμπάει ο Άμραμπατ τον Ρέαμπτσιουκ πάει να πέσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν βρήκε κάποια αντίσταση (ο Άμραμπατ). Άρα είχε αρχίσει να πέφτει ο Ρέαμπτσιουκ».