O Αμπουμπακάρ Kαμαρά βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό
i

Αμπουμπακάρ Καμαρά / © Intime

O Αμπουμπακάρ Kαμαρά βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 17:48 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 18.01.2023

Ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, όσον αφορά τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Πειραιά, ώστε να αντιμετωπίσει και πάλι τον Ολυμπιακό (18/1), με τη διαφορά πως αυτή η αναμέτρηση αφορά την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άλαν Πάρτνιου αποφάσισε πως σε αυτό το ματς θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές, με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Ο τεχνικός των «κίτρινων», ειδικότερα, θα αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον Αντρέ Γκρέι και αντ' αυτού θα προτιμήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος λίγες μέρες πριν πραγματοποίησε την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ο Βρετανός τεχνικός επέλεξε για την πτέρυγα τον Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος βρέθηκε και στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Αμπουμπακάρ Καμαρά